Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, April 23, 2009

Kenangan Manis :) 151106

Engagement Time...salah satu kenangan manis dlm hidup...ye la...bercinta bagai nak rak la katakan :) bertunang pun 2,3 taun selepas bercinta(wahhhhh lama tue...)...bertunang pun setahun jgk la...agaknya bila berkwn lelama...tunang lama...nak dpt anak pun lama la kot kan???ish...karut...karut...ntah la...kakak2 suma kwn x lama....tunang x lama...nak tunggu dpt anak pun x lama...tak pe la...manatau kot lama menanti...sekali tetiba dpt kembar....i like :p aminnnnn...
Ada cam Puteri Gunung Ledang x??? (perasannya...Puteri Gunung Daik Bercabang 3 pun bukan...ada ke gunung nih???)

Bergambar ngn lovely MUMS :)

Yg baju ijau...yg dukung anak tu biras saya...Kak Ella...cute kan?Kecik je orgnya...skrg da ada anak 2 :)

Ini masa ketibaan rombongan pihak lelaki


Bergambar masa pas abis majlis...masa nih hubby saya keding lagik...

X byk bezakan...saya skrg ngn saya dulu....???Chubby sentiasa...

Ngn adik

Ngan kakak...dlm adik-bradik pompuan...mmg saya yg paling chubby...

With best frenz...tudung merah tu LoveyDobbey :) jgn marah haa Zura....
Lepas selamat menjadi tunangan orang :p


My frenz masa sekolah menengah dulu...skali ngn LoveyDobbey :)...dlm kelas kitaorg suka passing makanan...sikat rambut...ada je la karenah tapi we all baik2 ye...ponteng2 sekolah x dak arr...sorry sikit...

Dan lagikkkk....


* Kalo perasan...rambut tu berubah mcm2 fesyen...ni alkisahnya sbb rombongan lelaki dtg lambat...tension tul time tu...

8 comments:

  1. waa...bila la pulak sy mau tunang nih..huhu

    ReplyDelete
  2. initrahartini...cepat2 la bertunang :)apa tunggu lagi???

    ReplyDelete
  3. emmmmm tak merasa pun alam pertunangan

    ReplyDelete
  4. woit nie dh lebeh nie,awatla boh gmbr tue..
    Amikla gmbr yg cute2 ckit..
    malu arrrrrr...

    ReplyDelete
  5. meriah jugak majlis tunang nyer yer.....memang nampak kurus asben azie masa tu kan....yerla, skrg dah ade org jaga dia, mestilah baik naik...kalau keding cam dulu lagi, nanti org kata bini x bagi laki mkn...hiksss....

    ReplyDelete
  6. kak zh-ena,ala ikutkan azie x mau tunang pun sbb lama sgt berkwn

    loveydobbey,nak cute camne lagi??...da tahap tu je kecomelan hg :)...ala...gurau je la...itu2 je pun gmbr yg adoooo

    kak RM,betul tu kak :)bangga jgk bila sedara dok tegur hubby...ini da slim da sikit hubby pasal azie x leh nak msk beberapa minggu nih...every weekend...mesti hubby gi jogging...si bini x follow pun...dok tgk Nasi Lemak Kopi O kat tv9 :)

    ReplyDelete
  7. semoga dapat kembar! insyallah =)

    ReplyDelete
  8. aminnnnnnnn...thanx ieda :) kalo x dpt kembar...1 pun da cukup alhamdulillah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...