Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, April 17, 2009

Cita Antu....

Gambar Sekadar Penyeri N3...Berseri ke???Actually gmbr nih...kat umah hubby kat kmpg...kitaorg dok usung la si Tisya nih...almaklumlah...org x da anak la katakan...Kenit nih independant...bwk la ke mana pun walaupun Mama ngn Abahnya x da...maybe sbb da selalu kena tinggal kot...Da lali da...



Ni sambungan drpd n3 mlm smlm...kisah antu kat umah sewa kami :) Sebenarnya x da apa yg menyeramkan pun...Mcmni kisahnya....
Tau je la bila reramai dok 1 umah...apalagi kalo time beday2 nih...time tu la kita nak kenakan kwn yg sambut beday tue. Biasa la kalo sesi cmni...pastinya ada jerit2 kan???Org yg paling kuat jerit siapa lagi kalo bukan saya nih....Malam tu Pakcik tu siap baling sesuatu kat umah kitaorg...terkejut la jgk kitaorg...x expect la dorang nak buat camtu...pagi esoknya kitaorg tgk blakang umah...rupanya Pakcik tu baling botol sos...ada ke patut?Sapatah kwn kitaorg time tu terpijak kaca tue masa nak sapu blakang umah....


Jeng...jeng...jeng...



Nak jadikan cita...family yg dok blakang umah kitaorg tu mmg cam x sng ngn kitaorg...Pakcik tu,Bini dia...anak2 dorang....sama je...tah apa masalah tah nak bermusuh ngn kitaorg...x pasal2 nak anti ngan we all...Pakcik ni cikgu silat...org silat ni kan kdg ada pendampingnya...



Pakcik tu la yg bertanggungjwb menghantar antu raya kat umah kitaorg...tujuannya nak menghalau we all suma tapi walaupun we all mmg hidup dlm ketakutan time tu...we all tahan je la pasal masa tu pun da last semester...apa kejadahnya nak pindah-randah...x kosa...x dak keja!!!Kitaorg pun siap panggil "Abg Nas"...org kuat kolej la kiranya...abg nih mmg pandai bab2 nih....Haa...padan muka Pakcik...!!!


Sepanjang di ganggu antu raya tue...x da la kejadian yg x elok berlaku...agaknya antu raya tu yg takut ngn kitaorg kot...(gelak terlentang nih....)cuma...umah tu rasa panas sgt...mcm bahang je rasanya,tido pun rapat2...pastu mmg x brani arr tinggal umah sengsorang...mandi pun siap mandi ramai2 lagik...tutup pintu bilik air pun x...punya la takutnya time tu...Walaupun we all suma idup dlm ketakutan la jgk...kiranya x berhasil la usaha Pakcik tu...Dia igt bila kitaorg takut...kitaorg nak lari pindah arr...



I'm sorry pakcik!!! (tone bunyi ala2 amir -Raja Lawak 3 yg x lawak tu...nasib dia x mng!!!)



Kesimpulannya cita nih mmg x seram...jgn marah haa....sekadar nak mengupdatekan blog jeeee



Oklah kwn2...nak buat keja nih...nanti karang2 saya update lagi ekk...Jgn bosan ye...



4 comments:

  1. napelah org melayu mesti nak ade dengki mendengki mcm tu? ape salahnye berbuat baik sesame sendiri. sampai nak anta antu raye semate-mate nak halau uols? agpun uols mase tu still young rite? die pun dah tua, they shud be more matured dr uols rite? pening...pening...

    ReplyDelete
  2. ntah la erda...tu la...masa tu still young what...19,20camtu...kalo ckp elok2 kan sng...even kitaorg bkn buat bising all the time pun...mmg syndrome family kot...bini n anak2 pakcik tu pun pandang we all pun semacam jek...

    ReplyDelete
  3. Ish aku ingtkan seram sgt,suspen jer..
    penat giler bc pnuh kusyuk siap ttp lmpu lg nk bg feel seram(dgn nada berlagak)...

    ReplyDelete
  4. cececeh...belagak...ni kita bila nak g tgk jgn tegur???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...