Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, April 20, 2009

Kisah Hujung Minggu

Smlm setengah ari kami spend time kat umah kakak kami kat Selayang Mulia...dekat je pun tapi dlm dekat2..tu yg jarang kami gi pun...asyik ke Banting je jenguk si Tisya tue.Tghari semalam kakak belanja Pizza Hut...ptg2 sikit baru kakak masak...Me n my sis x tlg pun kakak masak semalam...kitaorg terbongkang tido masa dia dok masak2 tu...Skali skala bukan selalu pun :) Masa saya,hubby n sis terbongkang tido kat living hall tue...x tido2 budak kenit 2org nih...potpetpotpet la ber2 tue...x reti ngantuk...pas bgn tido tu kakak cita...si abang Danish tu ckp ngn adik dia...sambil dok tgk album "masa nih mama meninggal"...kakak punya la tergelak sengsorang....ada pnh sekali Papa dorang demam...si abang jugak ckp ngn si adiknya "sian papa matikan adik???"...adoi...lawak betul....nak buat camne...bdk2 mana la tau apa tue mati,apa tue meninggal...
My Sis ngn Danish....ini la small garden kakak kami..dia mmg suka gardening nih...x abis2 ngn gardening...asyik2 ke Sg. Buloh cari pokok2...

Dorang lagik...saya mmg x da mood nak bergmbr semalam coz pewot nih berangin sgt...
Ina with Danny yg x suka nak bergambar sgt...Dia pun da sekolah Smart Reader ngn abg...bila saya tanya pasal Teacher dia...dia kata Teacher dia busuk...mmg lawak betul...!!!Tapi bdn adik da susut...mana x nya...kat sekolah mkn biskut je....Apa la Smart Reader...kalo tadika kemas makan mcm2 tau :)...Apapun...anak2 buah kami kalo bwh jagaan saya ngn my sis mesti semangat je bdnnya...

Tgk tue...ada je gaya yg tah apa2...si Danny tu pulak langsung x mo pandang camera...



Abg Danish yg gedikkkss





Umah nie 3tgkt...1st floor ada living room jgk...yg nih 2nd floor...dapur+living hall+garden...atas sekali...ada 3bilik,2bilik air...dlm umah nie ada 4bilik air...kalo ramai2 mmg x gaduh nak berebut bilik air la...x tau la bila saya n hubby nak ada rezeki beli umah seniri???
Makanan da sedia terhidang
Ketam Masak Lemak Cili Api

Ikan Siakap 3 Rasa
Ayam Goreng ngn ulam

Budu nih...abg ipar ngn my hubby je pun yg bedal....

Ni da mlm time nih...kitaorg lepak kat dlm bilik kenit2 nih...tgk dorang setia tunggu Maknjang ngn Auntie mandi :)...x lama pastu dorang lak dimandikan oleh mama dorang...Masa kitaorg nak balik mlm smlm...adik da masuk dlm keta dok diam2 pasal nak ikut kitaorg balik tapi bwk pusing seround ok la....nasib x meraung nak ikut jgk...

4 comments:

  1. cantik taman mini tuuu....sweet ajerrrr.....alamak, ader budu ker? lame tul x mkn budu....akak pun penggemar budu gak walaupun bukan org tganu or kelate....

    ReplyDelete
  2. le la wat bersantai n bergurau senda :)budu tu hubby ngn abg ipar je yg sental...kitaorg lagik la...org utara mkn budu...tapi azie x mkn pun...

    ReplyDelete
  3. cantiknyer taman mini tu..klu duk kat apt nie maner la nak tanam bunga2 kan..tgk jea laman org lain yg cantik2 tu

    ReplyDelete
  4. to kak zh-ena...ala...laman kecik je kak... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...