Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, April 16, 2009

Pernah x???

Pernah x sesapa bila nangis rasa cam nak muntah???Pernah x???
Ahad lepas ada la selisih faham ngn hubby bukan krn org ketiga ye tapi hal personal :)...saya pun nangis teresak2 la...pas nangis2 tu trus kuar apa yg saya mkn...Baru tadi pun sama jgk tapi x la muntah...jadi pelik pulak rasanya.
Ee...x bestnya...da brapa ari da we all x mcm selalu tapi hubby saya yg lebih2...tensionnnnnnnnnnn!!!tadi saya nangis...dia tlg lap air mata je...ego betul....x pe...arini saya pulak nak layan perasaan...asyik saya je nak ngalah...x bole jadi nih...We all slalu kalo selisih faham...kejap2 je pastu dlm ari yg sama ok balik tapi kali ni da 4ari da...mmg x best langsung...

11 comments:

  1. e'eh....romantiknye tolong lapkan airmata? kite pun x de sape nak tolong lapkan airmate if menangis. tensen tau...

    ReplyDelete
  2. ala erda...romantik apa..tlg lap pastu x pujuk...trus g keja....sedey tau :(

    ReplyDelete
  3. aa kan.. romantiknye tolong lapkan airmata? En Hubby kita takde buat gitu.. apapun.. jgn gaduh lama-lama ekk.. nasib pompuan memang kean mengalah selalu...

    ReplyDelete
  4. adat umahtangga....kdgkala gaduh jugakkk...mane ader umahtangga asyik bahagia jer x renti2....dugaan somi isteri tuu...kena pandai handle...sabar byk2 yer dik....x rugi pun mengalah....

    ReplyDelete
  5. Akak kalau selisih paham, buat x reti jer. takut kata2 aku menyinggung dia. Lama2 baik sendirik. Anak jadi pengikat kasih sayang. Moga cpt2 dpt baby

    ReplyDelete
  6. kak diari hatiku:
    insyaallah x lama gaduhnya...thanx ye kak.
    kak RM:
    tu ar...gaduh kdg2 pun best jgkkan kak???kdg gaduh tu dpt mengeratkan hubungan...

    ReplyDelete
  7. isu nya bukan hal besar pun kak...hubby skrg nih cam dtg bulan jek...menci kdg2...x baikkan???moga kami cpt2 dapat baby...aminnnn...thanx ye akak2 suma...

    ReplyDelete
  8. biasa ah tu beb. ilek2 ja

    *atip dpt baby pompuan. :)

    ReplyDelete
  9. tau...tadi ada baca kt blog kechik...bestnya atip...kecik molek je orgnya...baby da 2...aku yg chubby ni jgk x da lagik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...