Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, April 8, 2009

Cerita Semalam

Smlm mmg x da mood nak update blog memandang kan smlm satu hari kepala ni sakit...berdenyut2 sgt...mmg kalo ikut ati rasa mcm nak hantuk je kepala nih kat dinding...itu la kalo asyik sgt ngn keja...bayangkan la ari Isnin aritu saya dan adik hanya makan roti canai pada sebelah paginya...ptgnya kami buat cucur ikan bilis....semalam igt2 balik...mana lah x sakit kepala...??? Slalu pun sibuk jgk tapi x da la sampai lupa langsung nak mkn heavy meal. Da la keja mendobi nih keja berat jgk...of coz la perlukan tenaga yg byk...ini tenaga da kuar sehabis mungkin...zat x dpt...mau x down!!!...Smlm pas hubby balik keja lewat mlm...hubby yg dok picit kepala nih...kalo cita kat hubby mesti hubby bising..."kalo x masak pun...bukan x le gi beli kat kedai mkn!!!"(dlm hati saya la dok berkata mcm tu)...mmg saya ngn adik lupa sgt2...n lately nih mmg busy sesgt apalagi bulan ni la last kitaorg meniaga so nak clearkan sales sebelum nak let go pada buyer tapi mmg x patut sgt2...busy sampai lupa makan...mmg x bagus betul time management!!!...Ok la...layan gmbr2 mlm semalam ekk :)

Tisya with Mama

Mmg mcm2 gelagat budak ketot nih...


Dia nangis pasal saya x bagi dia kamera...


Tisya da semakin tembam...ku semangat dukung dia tapi napa dia x mo kat saya da ekk??? Da x cam dulu...sedeynyaaaaaaa....x pe Ticha...Maknjang x mo kawan Ticha (nangis nih)


Adik saya ek..ramai yg igt dia abg saya... :) (Adik saya yg jatuh pokok tue)


Kandid photo...

Ni gambar kandid jgk lagik...yg tudung itam tu...Mak Mertua kakak


Memasing dok tgk gelagat Tisya yg mcm2 tue...
Abah ngn abg ipar saya


Sian tgk Mak ngn Abah...itam da sejak uruskan biz perikanan&penternakan :)


Reramai makan Chicken Chop...at the same time we all celebrate skali 35th Anniversary Mak ngn abah secara kecil2 je pun...kek x da loo...n x suma ahli keluarga ada atas sbb yg x dpt dielakkan...Semoga Mak Abah dipanjangkan umur,murah rezeki,sihat sentiasa...Aminnnn



Kisah Saya,

4 comments:

  1. owh patutla snyp jer smlm g clebrate rupanyer..
    dh krus mak hg penat kot..cian kat mak hg..

    ReplyDelete
  2. ala...celebrate kecik2 je...tu ar...mak aku kata sejak buat keja2 tu...da turun 5kg da...

    ReplyDelete
  3. tu arrrr....keje keje gak...mkn tu jgn lupaaa....

    ReplyDelete
  4. tu ar kak RM....bole lupa mkn pulak...sibuk sgt sampai x terigt nak mkn nasik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...