Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, October 4, 2013

Jom Jenguk Ke T'Rai Beauty

Salam Jumaat...mesti korang suma lompat bintang kan sebab esok da weekend...hikkksss...Btw, semoga korang enjoy di hari weekend korang k. Actually aku nak ajak korang singgah ke satu page kecantikan nih https://www.facebook.com/VcoTreeneaAndFelinnaInchLoss milik seorang blogger iaitu Kak Raihan...So korang, sila la jenguk2 ye...manatau kot ada yang berkenan di  hati n manatau ada promosi ke skrg ni kan?hehe....Click gmbr pun bole utk trus ke page Kak Raihan...


Di kesempatan ni jugak, aku nak say thanx kat Kak Raihan sbb sudi bagi aku iklan berbayar nih walaupun blog aku ni hanyalah blog picisan gitu. Buat masa ni, aku mmg x letak price pun utk iklan...seikhlas hati jekkkk...*sbb sedar diri kan???..haha...tapi x tau la di masa akan datang bila blog aku da jadi famous amos kan? *bila la tewww kan?hahaha....

Ok la korang, jgn lupa jenguk kat link yang aku bagi tu ye...Support la cikit akak nih...usahawan baru nak naik...Kalo korang asyik support usahawan yang da maju jaya je, mcmana usahawan baru nak naik kan???...Buat permulaan, korang pi la LIKE page Kak Raihan tu dulu ye...Sayang korang2 yang shomei tewww...hehe...

Jemput singgah ke page :-

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...