Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Sunday, October 27, 2013

Hubby Gi Kursus Lagik!!!


Esok hubby aku kursus seminggu d IPK, KK..tapi tadi da gerak da pi ngn kwn dia yg sama2 pi kursus sbb nak kena lapor diri arini. Bila hubby kursus ni, mmg aku a bit bosan la bila x da hubby kat umah. Nasib la beberapa mlm ni aku ada Nia menemani aku...n kalo x da ngasuh Nia maka akan aku ajak la anak jiran aku menemani aku...Dasar penakut kan???hikkksss...Cuma kali ni hubby aku bwk keta so x le la aku kuar ke mana2. Nak naik penambang, malas tambah2 tambang nak ke pekan yang x jauh mana pun da RM5. Dulu kalo aku antar nasi lemak ke kedai melalui penambang..baru RM3...See...kerajaan naik kan minyak baru 20sen tapi dorang naikkan sampai RM2 gitu...huhu. Btw, rasanya x perlu pun aku nak kuar pi pekan pun sebab smlm kami da pi menyopping brg keperluan n lauk2..duit pun ada hubby aku tinggalkan...Cukup la dgn apa yang ada kan???hihi...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...