Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, October 23, 2013

Baju Murah Untuk Dijual!!!

Mari rapat..mari rapat...siapa lambat..dia x dapat!!!. Hahah...amboihhhhhh...punya la nak menjual khen??? Ok...korang kalo ada yang berminat kat mana2 baju, sila la sms atau wasap aku 012 6346852..Aku nak let go dgn arga murah sajorkkkk!!!. Baju x pakai buat apa nak menyemakkan wardrobe aku kan?hikkksss...Actually suma baju ni aku x penah pakai sbb sgt x sesuai dgn aku yg gendut nih..yang penah pakai pun yang warna ijau belang tribal tu je tapi tu pun 2x jek..melekap di badan..aku kan buncit so sgt x selesa..haha..Yang kat atas belang kelabu tu sesuai utk yg bertudung sbb ada hoodie sekali..Kalo ada yang beli suma sekali tu..lagi la aku kasi korang arga murah.hihi..so, ada x yang korang berminat???. Kalo ada, jgnlah segan2 k..sms/wasap aku segera ;)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...