Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, July 19, 2011

Ini lah keja nya...



 
 
 
 
Skrg ini lah keja saya sepanjang hari...on9 bah...hahaha...X hingat dunia kan saya nih????hehe...tapi even saya mmg cam lupa diri sikit kalo beron9...saya tetap jalankan tanggungjawab saya sbg wife sebaik mungkin. Jadi Hubby pun x amik pusing la walau on9 non stop...hehe...Ya la...siap masak, kemas rumah sgala bagai...apa lagi yg boleh dibuat kan???...Bila da ada kemudahan nih, eloklah digunakan sebaik mungkin. Bayar broadband untuk sebulan, rugilah kalo x digunakan sampai lebam...haha...Yang penting kita tahu menggunakan internet dgn cara yg berhemah gitu. Jgn menyalahgunakan apa juga kemudahan yg kita ada ok?...Pesanan khidmat masyarakat oleh Surirumah Sepenuh Masa ;)




                                                 


4 comments:

  1. seronoknya zie jadi surirumah sepenuh masa.....

    ReplyDelete
  2. sonok mmg sonok ain tapi poket x sonok la...hehe...sian kat hubby sorang2 je keja...

    ReplyDelete
  3. akak ni pun walaupun bekerja balik umah mesti on pc sampai lah nak tido...hehehe...tp mkn pakai suami tetap dijalankan seperti biasa...kena pandai2 lah kan....

    ReplyDelete
  4. yup...betul tu kak awiena...jadi hubby kita x le jadikan isu kalo apa2 yg x kena...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...