Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, February 28, 2012

Ngapa La???

Lately nih...urat kaki belah kiri terasa ketat sikit terutama belakang lutut tu...
Ateee da mcm orang tua lama gayanya...hikhik
Ketara sgt sakitnya...huhu
Ada ketika bole nampak urat2 ijau kat peha sampai ke betis....
U all cuba nengok betul2 gmbr tu...
Nampak kan urat ijau tu???
^
^
Seingat Azie tak pernah lak alami camnih...
Musykil pula...
^
^
Peod masih gak belum kunjung tiba...
Cuma perasan semalam n harini ada secalit brownish...
Perasan ada camtu time petang ja
Pastu da 2hari ni jugak...
Petang2 terasa sakit kepala...
Badan ketara pula terasa lenguh2...huhu
^
^
Nak kata tanda2 nak ngandung tu...
Tak mo la harap sgt pun
Nanti ada lak mulut longkang yang kata Azie nih x berpijak di bumi nyata lak kan???...hikhik

12 comments:

  1. patutlah hidup ko malang... tegur sikit nak melenting..

    ReplyDelete
  2. kak nak komen kat si ANONYMOUNS--
    kenapa kata pada orang lain hidup malang??

    seseorang tak dilahirkan dengan malang atau mewah..

    semuanya sama, bersyukur dengan apa, cuma.. pelbagai dugaan yang DIA beri pada kita, tanda kita adalah insan yang bertuah.....
    (bukan nak menyibuk tapi agak terasa dengan komen kamu pada tuan tanah)

    ReplyDelete
  3. Cik Anonymous..napa ko ni ehh???da la berselindung disebalik Anonymous???Teringin sgt aku nak tau sapa ko tu...bagus sgt kah hidup ko...sempurna sgtkah hidup ko tu???aku nak melenting...aku punya psl la yg penting aku x kacau org...yang ko tu...kalo bencik sgt kat aku..napa sibuk2 nak dtg jengah kat sini???...nampak sgtko ni penyibuk kan???

    kak ayu...
    si anonymous nih mmg dr dulu mcmnih...azie rasa org yg sama dr dulu,kini dan selamanya...x pe la kak..selagi comment dia x melampaui batas kan???..kalo dah melampau sgt nanti..sendiri mau igt la dia walaupun dia berselindung disebalik Anonymous...it's a technology world maaaa skrg nih...

    ReplyDelete
  4. kenapa ANONYMOUS cakap camtu?.. sy pun terasa.. sedih :(

    ReplyDelete
  5. entah la sam meen...mungkin dia benci kat azie kot...sebab setau azie..azie pun rajin blogwalking juga tapi x penah lak terfikir nak comment -ve kat blog org...sedey mmg la sedey tapi malas nak ikutkan hati...lantak dia la sam meen...gitu la kalo hati org yang tak bersih...

    ReplyDelete
  6. pelik kan ngan perangai manusia ni.. kalau tak suka pun diam2 jela tgk je.. yg gatal tangan nak komen menyakitkan hati org tu kenapa.. dah tu tak berani lak guna nama sendiri..

    ReplyDelete
  7. pelik kan ngan perangai manusia ni.. kalau tak suka pun diam2 jela tgk je.. yg gatal tangan nak komen menyakitkan hati org tu kenapa.. dah tu tak berani lak guna nama sendiri..

    ReplyDelete
  8. gitu lah namanya manusia nih sam meen...tapi x semua manusia camnih...hanya mereka2 yang berhati busuk ja...yg rasa dorang tu bagus sgt...org mcmnih le la diklasifikasikan sebagai baling batu sembunyi tangan...pengecut kan mmg cmtu...sbb tu guna kan Anonymous sebagai pengganti diri

    ReplyDelete
  9. Mental tu azie. Dia ada masalah meroyan. Hehe

    ReplyDelete
  10. ya la isma...agaknya tu kot sbb kalo org normal x cengitu kan???...hikhik...

    ReplyDelete
  11. tak baik nye, hati busuk wo itu Anonymous, sabar Azie, jgn dilayan sgt org cam tu, buang karan je, cool n rileks kay...

    ReplyDelete
  12. ya la kak emme..kalo di layan sgt bikin sakit ati ja kan???..x baik utk kita yg berttc nih ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...