Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, February 24, 2012

Ahhhhh...Leganya...

Adoi...leganya dpt terlena walaupun sekejap...
Apa...igt Surirumah ni kejanya tido ja ke???...
Surirumah pun reti penat jugak tau...hikhik...
^
^
Tadi pas Hubby balik semayang Jumaat...
Lepak2 ngn Hubby tgk TV jap langsung terlena saya...
Sedar2 Hubby kejut...
Nengok Hubby da pakai uniform mo pi balai balik coz jam 2ptg camtu ada konvoi polis dari KK tu kan...
Sian Hubby...
Tak sempat nak rehat panjang sikit pas balik keja jam 1130am tadik...
^
^
Seriusly...kalo kita terlampau letey.....
Even dpt tido 5minit pun da cukup lega tau...
Tak gitu kwn2???...
For sure lunch hour ari Jumaat cengini...
Ramai yang amik masa tu utk tido sekejap kan???...
Tapi tak tau la kot ramai yang menyopping arini kan???...hehe...
Kan semalam ari gaji bagi semua kakitangan gomen ;p 

4 comments:

  1. leez xsempat tido. asik layan tv je. +, sorang2 je kat umah hari nie sbb my 'sayang' tgh busy ngan site. semayang pun kat masjid area2 site jugak. hu3..

    ReplyDelete
  2. leez x keja ka arini???..sakit kah leez???...besa la leez kalo dok sorang2 nih...huhu...

    ReplyDelete
  3. isk2! bagus la surirumah sowang nih, tau lak tu ari gaji org gomen, yea la, mesti husband dia bagitau, at least tau gak perkembangan luar, jgn jadi katok bawoh tempurong, heee~

    ReplyDelete
  4. kak eMMe...tau2 camtu ja kak...tapi azie nih x amik tau sgt gaji incik suami...janji urusan umah suma settle ok la...azie pun bukan x pnh keja kak..walau keja swasta tapi tetap juga tau hal gomen...yup..itu la gunanya berkwn...tenet bagai...suma tu byk dpt info kan kak??...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...