Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, February 29, 2012

TTC Update

2hari lepas ada brownish tapi kan secalit ja...
Pagi nih ada besar duit seposen...
Adakah cik P akan menjelma tak lama lagi???...
Tunggu dan lihat ja la k ;p...
Kalo ada rezeki bulan nih...
Alhamdulillah...
Tapi kalo cik P dtg juga...
Still Alhamdulillah...
Coz le kerja keras lagik pasnih kan???...
Tak da la nak hantuk2 kepala kat dinding tau...
Itu namanya tak berpijak di bumi nyata namanya...
^
^
Skrg I landing2 depan lappy sambil meniarap...
Ohhh..ini position yang besh utk bersantai depan lappy ;p
Betul ke kalo meniarap boleh effect kalo preggy???
^
^
Ermmmm...Azie na mo la fikir sgt pasal preggy nih walaupun itu mmg impian yang belum terlaksana...
Impian yang belum dikurniakan Allah...
Allah tahu bila waktu yg terbaik dan sesuai kan???...
Menangis air mata darah pun...
Kalo belum juga rezeki...belum jugak la namanya...
Jadik...redha ja la dengan apa saja ketentuan Illahi...
^
^
Cuma biasalah kami2 yg berTTC nih...
Mood tu sentiasa up n down...
Takkan itu pun namanya tak berpijak di bumi nyatakan???...
Even sesiapa saja...mood tu sentiasa up n down...
Tak gitu??? ;p
^
^
Meluahkan selalu tu tak semestinya merungut kan???...
Dengan meluahkan...dada..fikiran...suma jadi lapang...
Kalo dipendam2...tu yang besanya jadi mental...
Jadik...kalo ada masalah ka...jiwa kaco apa saja la...
Jangan pendam2 ehh...
Tu namanya tak da kesihatan mental ;)...

2 comments:

  1. hahaha..ayat perli lagi di situ, kelakar la Azie, ade je point dia, tetttt... 10 markah! full mark tau... bukan question mark, Allah janjikan rezeki anak buat mu selepas ini Azie... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  2. tadi ada si anonymous tu comment lagi kot..dia kata da pose meniarap lak...astaqfirullah...katanya...hikhik...x tau la kalo bukan si dia...hehe...dulu nak jadi lawyer kak tapi sejarah lulus ja tapi x kredit...hikhik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...