Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, February 6, 2012

Tumpang Happy

 

Tumpang happy dpt tgk video 4d anak hang la Loveaqsha...
Ntah brapa kali aku dok tgk aku pun x pasti...
Ntah bila la aku akan dpt merasai kegembiraan yg hang kecapi hari ini...
Semoga hang dan bakal baby selamat...
Aku doakan yg terbaik utk hang dan bakal baby yg akan lahir ;p
^
^
Kalo hang singgah kat blog aku nih...hang jgn la turut sedey dgn kesedihan aku ok...
Besa la org mcm aku nih...
Mudah sgt up n down dalam soal anak...
Hang pun pnh merasainya dulu kan...huhu...
^
^

2 comments:

  1. Ala jgnla sedey,lau ikutkn ati aku nmo ltk video or pict sb aku xnk hg ngn mber2 len terasa or kcik ati..aku fhm apa hg rs sb kta kn da lalui fasa nie sblm nie..
    Hg jgn pk aku tnjk sb nk mnunjuk tau..sb tu bla hg salu tny br aku gtau lau x mmg aku xnk lgsg send or cite pape kt hg sb xnk hg kck ati..
    Insyallah ada rzki hg nti percayalah..mn ghu lps apa yg aku gtau hg sblm nie..nmo cdey2 erk..:-)

    ReplyDelete
  2. apa yg hg gtau aku sblm ni ekk??cam ilang ingatan da nih...hikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...