Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, August 13, 2009

Cita Pasal Klinik...

Tadi after lunch trus gi Klinik Kesihatan Kerajaan,Plaza Pantai...saja je nak "mengecheckkan" diri...(satu bangunan je pun ngn tmpt course saya)
^
^
Very2 detail la...
Check air kencing bagai...
RM1 sajorkkkkkk....
Kalo klinik swasta mau puluhan ringgit jgk abisnya.. :p
^
^
Hasilnya.......
Still negative UPT saya...(cedihnya...)
Lastly doc buat 1surat utk referkan saya pada Hospital Besar KL...
Tapi saya amatlah malas utk buat all this procedure...
Tadik pun jenuh gak saya menunggu turn...
Tah bapa kali saya kuar masuk bilik doc...
Letih n rasa mau larik pun ada....
Tah kenapa tekanan darah saya agak tinggi...
Sampai 2x check tekanan darah coz doc musykil bacaannya berbeza...
^
^
Kalo rajin...
Dan ati tu tergerak nak check-up...
Saya pegi la next week...
^
^
^
Tapi ok la nurse2 kat sini...
X sombong...n x rude lorrrrrrrrr...


*Uncle baju itam nih...
Bergayut x igt dunia...
Punya la bising ya amat...
Yg lawaknya ada sorang Indian tu...
Pangkat Auntie la...
Dtg dkt Uncle ni n sound
"Mau bising keluar sana"
Siap tunjuk ngn tangan2 lagik...
Mmg ROCKKKKKK tul Auntie tue...
Lawak tul la time tue...
Saya plak duduk belakang Uncle tu...
Dan2 pastu saya bangun snap gmbr Uncle tu...(drpd belakang je pun...hehe...)
Kalo dpt snap masa Auntie tu dtg tegur kan best :)

4 comments:

  1. bagus la auntie tu..kita nie kdg2 nak tegur org pun tak berani kan..

    ReplyDelete
  2. woit hg g jelh check kt hospital tue..
    aku lau dpt surt so refer sn pn aku lg suka sb xpyh kuar duit byk2..
    mmgla procedure byk n leceh tpkira rawatan tue murhla ckit..

    hg p jelh..xpyh nk tgu rs rjin br nk p..
    mn thu nie usha hg yg bole buahkan hsil~!!

    ReplyDelete
  3. azie...pegi je la. keluarga angkat aku ni, anak dia buat rawatan kat ppum br dpt anak tau... 2 tahun kawin xde pape, lepas rawatan br ada rezeki.

    mcm abg aku, swasta n kerajaan soma dah pegi tp xde rezeki lagi. yg bayar mahal nak mampus tu pun dah cuba tp xde rezeki. 7 tahun tu kawin... tp yg penting sabar

    ReplyDelete
  4. ena...
    aar...baguskan auntie tu...mmg gamble gila :)

    loveaqsha,
    maybe next week aku gi...daus pun suh gi jgk...ok la kalo ada support drpd dia...

    isma...
    insyaallah aku pegi nanti...thanx for ur advice k :) really appreciate it...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...