Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, March 1, 2012

Suka La Nengok Yusry&Lisa Surihani ;p

Nampak Yusry & Lisa nih mcm serasi sgt kan???
Bagai pinang dibelah dua...
Da tu muka mcm iras2 ja...
Org kata kalo muka iras2...sejuk...
Kalo la dorang dpt baby nanti...mesti syomelllllll kan???...hehehe...
^
^
Errmmm....seawal pagi nih...
Azie jenjalan la nengok gmbr kawin dorang nih kat FB Lisa Surihani...
Sgt suka okae melihat dorang punya wedding...
Nampak sweet sgt...
Make up si Lisa...seriusly very2 natural looks but really nice ok...
Gitu la kalo orang cantik...
Tak yah makeup tebal2 tapi still nampak cantik...
^
^
Dalam dok jengah2 melihat gmbr kawin dorang tu...
Terbaca la satu comment dr sorang mamat berbunyik lebih kurang camnih la....
"Pas ni dorang bercerai lah..Amin Yarabbal Alamin   "...katanya....huhu...
Napa la ada manusia mcmnih ya???
Napa mesti mendoakan mcmtu???...
Walaupun org tu bukan sedara-mara kita...
Bukankah lebih baik mendoakan perkara yang baik2 saja???...
Tak rugi kan kalo kita mendoakan kebaikan utk orang lain???...
^
^
Yup...ramai yang kata...
"Artis nih..kawin..esok2 bercerai la   "...
Walaupun Azie nih bukan artis tapi pada Azie x patut la kalo ada di antara kita berkata2 mcmtu...
Bukan artis pun ramai juga yg bercerai-berai what???...
Cumanya kita bukan artis jadi tak da sapa yang amik tau...
Tak kan la jiran sebelah umah ko bercerai...tetiba nak masuk Melodi pulak kan???... 
Artis ka dia???...hehe
^
^
Dalam perkahwinan nih...
Tak kira la ko artis ke...bukan artis...
Kalau x kuat...
Memang bila2 masa ja boleh tersungkur...
Jadik jgn sempitkan pemikiran tu ya....
Artis pun manusia juga mcm kita semua ;p
^
^
Doakanlah perkara yang baik2 utk semua yang berada di sekeliling kita...

3 comments:

  1. cantik gila kot baju ala-ala Kate Middleton tu kan? Baju nikah pun awesome!

    and HI!!!! ;)

    ReplyDelete
  2. btol tu....
    ajal maut di tangan Tuhan..
    takde sape ske cerai berai ni tp kalo dh takde jodoh, nak wat camne kan cuma akk tak bape ske artis2 ni kalo temu jodoh mst buat ayat 'dialah org yg sy cari slama ni.. kami cukup psefahaman dan mcm2 lg la' alik2 tak sampai stahun dh tuttttttt.. patutnue komen biasa2 je la... takyah nk agungkan sgt huhuhu

    ReplyDelete
  3. hi shinnaz...mmg sgt awesome kan sis???..hikhik...like sgt...hikhik

    kak ena...
    hikhik..jodoh x panjang la tu kak...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...