Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, March 14, 2012

Deco Yang Simple

Last week baru beli almari kasut...
Beli yg dua pintu ja pun...
Bukan byk sgt pun kasut tuan tanah...
Tuan tanah ni jenis...
Kalo dia suka satu kasut..satu kasut ja dia hentam pakai...
Pastu bila kasut tu rosak...
Bole dia gi beli kasut baru tapi mcm yang da rosak tu juga...hihi...
Tak caya ehh???...
Serius la..x tipu pun...
Sebab kasut tu sgt selesa la...
Thats why tuan tanah tetap beli kasut yang sama...ngehngeh...
^
^
Ayoooo...
Ni cita pasal almari ke pasal kasut nih???...hikhik...
Layan je la kesengalan tuan tanah nih ya...hukhuk...
^
^
Kalo kwn2 nak tau...
Kami laki bini x beli brg umah byk sgt...
Beli yg basic ja pun...
Tilam...TV...Peti Ais...Mesin Basuh...
Sofa ke kerusi ke mmg illek la...
Yang ada kat atas tu pun adalah sofa tuan umah...
Jadi kami guna mana yang ada je la...
Yang 2seater letak kat luar pasal x comei...ada lubang2...hikhik...
Yang 3seater pun x comei jugak..umah pun kecik ja...jadi bagi kat jiran sebelah sbb tuan umah yg sama kan???..hikhik...
Suka ati i je kan???hehe ;p...
^
^
Umah i mmg kecik...jadi x layak nak beli brg byk2...
Japgi kalo byk brg...mau jalan pun mengiring kan???...ngehngeh...
Lagi satu alasan yang paling kukuh...sebab takut nanti pindah balik Semenanjung...
Da pitam mcm dulu psl terpaksa jual brg2 kesayangan...hukhuk...uwaaaaaaaa....
^
^
Tapi kalo umah besar..mmg tuan tanah nih paksa laki tuan tanah beli sofa jugak...lalalaala
Ateee...kan kalo umah besar x da brg kan da mcm padang bola pulak nanti...hikhik...
Eeeee...tak la..tuan tanah sgt understanding maaaa...baik ati...comei...haha...ya la tu...

2 comments:

  1. hurm..ade beli perabot baru ekk... pandai gak Azie deco2, hehehe... akak pun pandai gak, tapi tak la pandai sgt... suke mende yg simple je, hehehe

    pst: akak lame tak singgah blog Azie kan, heheheh~

    ReplyDelete
  2. x la kak..takat beli almari kasut yg arga rm50 tu je..hihi...malas nak beli brg..dulu sebelum berhijrah ke sabah...abis brg2 terpaksa di jual...huhu..

    x pe kak...maybe masing2 busy..mcm azie nih..selalu jadi silent reader je kak..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...