Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, March 26, 2012

Pelik Dengan Manusia

Kadang2 Azie tak faham dgn manusia skrg nih...
Kalo x suka dok ja la diam2 kan...buat apa nak sibuk2....
Ini pasal Azie upload gmbr nih kat FB pun ada someone comment...katanya..x da keja...huhu...
Tak pernah pulak dia comment kat fb tapi tetiba psl gmbr nih dia comment pulak...
Padahal da sah2 description kat gmbr tu kata itu hasil tanaman seniri mesti la excited tuan tanah kan???...
Pelik...pelik...
Azie tak rasa pun Azie ganggu hidup sesapa kan???
Baru tangkap gmbr dgn cili ja pun nak sibuk2...
Agak2 kalo tangkap gmbr berbikini...
Mesti maha dasyat commentnya....haha
^
^
Lumrah la manusia kan...huhu...
Tapi Azie rasa org2 mcmni sebenarnya mmg ada masalah dr sudut psikologi...
Sebab kalo org yg berfikiran waras...
Seseorang tu takkan berkata2 tanpa berfikir terlebey dahulu...
Setiap apa yg kita nak katakan pada org...kita fikir dulu yang kita sendiri rasa marah tak kalo org kata kat kita mcmtu???...
Ini la yg dinamakan empati di mana meletakkan diri kita di stuasi org yg nak kita perkatakan itu...
Baru la kita tak kan cakap/comment ikut suka hati kita ja....
^
^
Even kalo kita x suka pun blog/FB update seseorang pun...
Rasanya tak perlu la nak cari hal coz da sah2 org tu x kaco hidup kita kan???...
Kita beron9 ni sebab nak mengisi masa yg kosong + menghiburkan hati kot...
Napa mesti nak nyakitkan hati org kan???...
^
^
^
Hati tu mesti mau bersih...
Baru diri takkan tertekan....
Tak caya cuba bersihkan hati...hihi ;p
^
^
^
Kalo hati pun bersih...terpancar kat muka tu...
Baru la sentiasa berseri wajah n awet muda selalu ;)
Walaupun kita tak cantik mcm Dato' Siti ka...Nora Danish ka....tapi kalo hati kita bersih...Insyaallah kita akan nampak sweet selalu ;)
^
^
Azie tau Azie mmg x cantik...tak cun bagai...
I'am just an ordinary person tapi sbb hati kita bersih...
Kita tak kan hidup dalam keadaan tertekan....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...