Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, March 22, 2012

Sapa Nak Souvenier???

*** Entry ini adalah sticky mode tau...Sila scroll ke bawah untuk entry yang paling latest ***....
^
^
Tadi pas Hubby abis kelas jam 3ptg...
Kami pegi la kejap ke Wisma Merdeka coz mau beli brg yg rakan sekerja Hubby pesan + batch kain utk berei Incik Hubby...
Pastu singgah la kejap beli kain utk baju raya kami tahun nih...
Murah2 aje..x la mahal pun...hikhik...
Igt kalo mahal je ke cantik???...berkualiti???...hikhik
^
^
Awal ke tuan tanah beli kain utk baju raya???
Tapi rasanya tak awal sgt kan kwn2???
Sekarang nih pejam celik..pejam celik...cepat ja masa tu berlalu...
Jadi alang2 tu Hubby suh beli ja trus...
Nak tau apa tema colour kami tahun nih???...
Tahun pertama sbg husband n wife hijau serindit, tahun kedua purple,tahun ke tiga kuning+cream tapi masa nih kami x dpt beraya bersama...huhu...taun keempat lak recycle balik pakai yg purple dulu...ok what still le pakai baju 2taun lepas kan???haha....
Taun nih apa pulak temanya???...
Mana le bagitau...
Nanti tak surprise la kan???
^
^
Ke ada sesapa yang nak teka???...
Kalo tekaan anda tepat...ada la souvenier tuan tanah nak kasi nih...
Bukan adiah kain tau...matikkkkk la tuan tanah camtu...
Ateeeee...surirumah ja pun...
Tapi souvenier tu cantik tau ;p
Cepat2...jangan ketinggalan...hihi...
^
^
Syaratnya adalah sangat mudah...
Tak perlu nak add blog tuan tanah atau follow blog tuan tanah tanpa rela...
Cuma buat satu entry utk promote blog tuan tanah ja...bole???..haha...
3org yang buat entry terbaik akan dapat souvenier drpd tuan tanah...(haha..silap2 x da sapa pun nak join...ngehngeh)
Cuma buat satu entry ja tau...x lebey drpd itu ;}
Bukan la nak suh u all up2 kan psl blog tuan tanah nih...
^
^
Kalo tekaan u all salah pun tapi kalo tuan tanah rasa u all ikhlas promotekan blog tuan tanah...
Tuan tanah akan buat pertimbangan yg sebaik2nya...
Tuan tanah x kejam okae...hihi...
^
^
Dateline 22/3/2012...tapi kottttttt tau..hihi...
Bergantung pada keadaan...
Maybe sebelum 22hb tu tapi x kan lebey drpd 22hb...
Later on tuan tanah akan maklumkan 3blogger yang terbaik itu...lalalalala....
^
^
Sapa yg join entry yang tah apa2 nih...
Sila comment kat entry nih n gtau Azie yang u all ada buat entry itu ya...
Takut Azie tak perasan ke hapa...
^
^
Kpd yang ingin mencuba...
Tuan tanah sangat alu-alukan...
Contest yg tetiba ja dtg tanpa tuan tanah plan...
Serius maaa...
Bukan penah pun tuan tanah buat mcm2 nih since berblogging...ngehngeh ;}...

15 comments:

  1. Alaaa...ingat dpt kain... Heheheh tapi xpe, akak nk join la...sape tamo souvenier kan..dari Sabah tu... Bukan dkat, jauh tu...hihihi..

    ReplyDelete
  2. hihi...akak emmeterpedaya ngn gmbr tu ehh???apa2pun...selamat mencuba ya kak...

    ReplyDelete
  3. nak joinlah! insyaallah.. jap, nak b'tapa, nak carik idea baik punye..! ahaks3..

    ReplyDelete
  4. leez..jangan penin2 kepala sgt tau cr idea..simple pun x pe yang penting ikhlas ;p

    ReplyDelete
  5. nak pinjam gambar firzie nak buat entry nie boleh tak?

    ReplyDelete
  6. bole je salmi khairi ;p tq krn berminat nak join ya sis

    ReplyDelete
  7. dah siap entry, sy join skali yer..

    ReplyDelete
  8. ok salmi khairi..saya da tgk da entry tu..tq ya sis sbb sudi join ;p

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhh
    ingatkan kak ayu sebelum tarikhnya.. insyallah kak akan join.. mau sesuatu dr sabah

    ReplyDelete
  10. dik.. ce cari kain2 yg atas jalur bawah dot2 atau sebaliknya.. nak dlm 3 kaler sama design.. kalo ade firzie btau akak ek.. nak wat baju raya thn ni.. tema sama design, len kaler ihiks...

    ReplyDelete
  11. ok kak ayu ;p nanti azie igtkan ya...

    kak ena....ok..nanti azie update kain tu...tq kak ;p

    ReplyDelete
  12. huwaaaaaaaa cmne nk kontek yang...
    meh no tepon meh.. ade fb tak?

    ReplyDelete
  13. kak ena...no ctc Azie 0126346852 fb Nur Azeani Kamarudin

    ReplyDelete
  14. ena dah join

    nie link ena yea azie
    http://zh-bucuk.blogspot.com/2012/03/mari-kenali-member-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  15. tq kak zh-ena...
    coz sudi join ;p...anyway..azie bukan org sabah la kak..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...