Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, March 3, 2012

Apa Kes???

*** Bulan 1 peod adalah 20/1-24/1 tapi cikit2 dohhhhhhh...huhu ***
*** Apapun menyelit sekeping gmbr lagi kat Kundasang last year masa awal pagi masa kami menginap di Strawberry Garden Park...See...the kabus2???menandakan Kundasang adalah sangat sejuk... Best spend time kat sana ***

^
^
Haha..meh sambung crita..
Ini latest update ehh bagi diri seniri yang sdg TTC...hikhik...
27/2 Secalit Brownish
28/2 Secalit Brownish
29/2 Seposen Brownish
  1/3 Pakai suar jeans pastu masa duduk terasa kuar something..tgk2 ada darah fresh. Petangnya
        ada brownish sikit. Malam ada cam jelly+coklat
  2/3 Clean n clear sampai arini

*** Since 1/3 tu x brani da pakai suar jeans
*** Anyone penah alami camnih???
*** Ini consider peod ke jugak???
*** Skrg..pad mmg sentiasa standby...takut2 tetiba dia mai..mana nak tau kan???
*** Sakit perut nak membuang sesaja...huhu...Ada kaitan ka dengan preggy???
*** Tuan tanah..sila berpijak di bumi nyata lorrrrrrrr ;p

3 comments:

  1. eh mana la taw da smpai rezeki ko nk dpt baby...aku doakan...amin,...

    ReplyDelete
  2. amin amin..tq ya mala..aku pun doakan ko jugak ;p

    ReplyDelete
  3. Azie, ini memang blog zie, dan suka hati zie lah nak tulis apapun, kan. Tapi, pada pendapat saya kurang manis berterus menerus membicarakn soal yang sama sepanjang masa. Ada hal kita boleh cerita pada semua orang. Ada hal kita kena private. Semua tu air muka kita, air muka suami kita. keluarga kita...

    Same goes to FB. Kita tak kenal semua, siapa baca apa yang kita tulis. Mana boleh suka hati aku aje..

    Hal period dtg bulan pun ko nak peradak dalam blog. Nampak sangat TAK FIKIR PANJANG. Bukan apa, zie.. .manusia ni lain-lain. kdg depan dia komen puji. tapi, belakang dia maki ketidak bijaksanaan kita handle the problem.

    Bukan azie sorang ja tak ada anak, ramai lagi dalam dunia ni yang berbelas tahun tak de anak...

    Keluhan dan rintihan azie itu eloklah ditujukan kepada Allah. Allah ada yg terbaik untuk azie.. untuk kita hambaNya. Berbanding kalau azie mengeluh merintih dalam blog, rmai org salah sangka. tak semua org faham keadaan zie.

    Lepas tu, bila orang komen bukan-bukan azie nak merepeklah tak puas hati dgn komen org.. Kdg2 itulah komen membina. Kadang-kadang mungkin teguran itu pedas sikit, tapi itulah yang membuatkan kita matang.

    Saya tidak boleh menonjolkan siapa saya demi menjaga hubungan baik sesama kita. Tapi, percaya lah saya simpati dengan zie. Kita pun serupa, sudah lama menantikan nangis tawa anak sendiri. Tapi, itu ketentuan Allah. KIta mengadu sahaja pada Allah. Allah ada ketentuan lain buat kita..

    Percayalah, Azie..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...