Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, March 8, 2012

Suami Isteri Berposing di Kundasang...hikhik

Last day di Kundasang...
Layan je la suami isteri berposing di sekitar Kiram's Village tempat kami menginap tu ehh ;p...
^
^
Haha..see the tuan tanah...
Sgt chubby kan???...
Actually masa tgh jenjalan tu tetiba ujan turun...
Makanya shawl tu dililit ja la...
Tak sangka nampak cute pulak kan???hihi...
Ahhhh..jgn layan la si tuan tanah yang berperasaan perasan gitu...hikhik... 
^
^
Kang ada jugak yang bermuntah darah..ngehngeh ;}...
^
^
Biar la kan org nak kata syok seniri ke apa...
Mulut orang...
Kalo mulut tempayan tu lain la....
Le la kasi tutup kan???...hikhik...
^
^
Haha...sesuka je kan posing depan umah banglo orang...
Kalo la Azie ada duit banyak...
Teringin rasa ati nak buat umah kecik utk kami laki bini...
Jadik bila free...le la balik berehat di Kundasang nih...ngehngeh... 
^
^
Lagi bagus juga kalo buat rumah penginapan kat Kundasang nih...
Haha...x agak2 kan tuan tanah punya berangan...lalalalalaa...
Aikkkkk...tak salah kot nak berangan kan kwn2????...
Kdg2 drpd angan2 tu la sesuatu tu akan menjadi kenyataan...
Yang penting angan2 tu disusuli dengan usaha ke arahnya la..
Kalo angan2 sesaja kan angan2 Mat Jenin namanya tu...hikhik ;)

Haha..kita kasi chance lak la sama Hubby tuan tanah berposing ;p
Shian incik Hubby asyik capture gambar si isteri ja...
Nanti nangis lak Hubby iiiiii...hikhik...
Idak la...igt Hubby i mcm pompuan ka nak nangis2???...
Tak hensem la camtu...hikhik...
^
^
^
^
^
^
See...
My Hubby tgh posing ala2 model gitu...
Ada gaya tak jadi model???...
Kalo layak pun jadi model...
Errrmmmm..jgn hrp la tuan tanah nak bagi muka...lalalalalala...
^
^
Tgk punya tgk ini gmbr...
Nak tergelak pulak...hihi...
Sakan dia memosing gitu...
Nih kalo lelama i kasi chance nih...
Mau tuan tanah x dapat nak bergambar...hukhuk...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Segak kan Hubby i???...
Jangan ngorat tau...
Lelaki ini i yang punyeeeeeeee....
Haha...
Cam la Hubby I Aaron Aziz kan???...
^
^
Haippppppppp...
Walaupun Hubby i bukan Aaron Aziz...
Tapi Hubby i org yang paling ensem tau dalam idup i....
Aaron Azie x ensem...Hubby i lagik ensemmmmmmmm...lalalala...
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Amboi...riak mukanya...huhu..x bole tahan ahkakkkkkk melihatnya...
Kunun2 mcm dalam cita Baywatch tu kan...Hero Malaya...ngehngeh...

Apapun..kami suami isteri sgt suka suasana di Kiram's Village...
Sungguh mendamaikan bila berada di sana...
Rasa mcm na mo balik pi Sipitang da...hikhik...
Haha...tuan tanah sgt overkan??? 
^
^
Apapun percutian budget n singkat yang menyeronokkan gitu...
Tak semestinya kena ada duit banyak baru le bercuti tau kwn2 ;p
Kita bercuti berdasarkan budget kita...
N tak semestinya kalo bercuti tu mesti pegi jauh2 ja...
Dekat pun bole as long boleh merehatkan badan dan minda...
^
^
Pesanan ini drpd khidmat masyarakat di ERA...
Wahwah...x pasal ahkakkkk jadi jurucakap Erafm lak...hikhik...

2 comments:

  1. SPORTING la hubby n wifey ni...hehehe.. pandai lak tu posing n snap gambar, cantik view kat Kundasang, ni yg rasa nak gi sana gak ni, heheheee...

    ReplyDelete
  2. saje kak emme..suka2..meh la jenjalan sini kak...kita honeymoon sama2...hikhik...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...