Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, March 22, 2012

Hasil Pancingan Incik Hubby

Alhamdulillah...
Rezeki pancingan Hubby untuk hari ini....
Balik2 je Hubby dr mancing lebey kurang jam 4ptg++ ...
Trus tuan tanah ni proses n masak sikit utk makan lunch padahal time tu da jam 4ptg++ cengitu kan???haha...
Pedulikkkk ahhhh....
^
^
Yup...tadi tuan tanah x masak sbb sorang2 kan kat umah +Hubby pun da tuan tanah bekalkan Kari Ayam semalam sama Ikan Masin Goreng masa nak pi mancing pagi tadi...
^
^
Bila tgk udang trus tuan tanah nih bersemangat nak masak bagai...hikhik...
Trus rasa nak mamam ...ngehngeh....
Ohhh...mmg seperti di syurga rasanya dapat mamam udang besar mcmni sbb mmg favourite tuan tanah tau ;p
Lupa kan la pasal kalori lagipun tuan tanah nih nampak ja sihat...
Tapi tuan tanah ni jenis bukan mamam banyak sgt tau...
Terpulanglah nak percaya atau tak...
Sampaikan ada org penah gak kutuk Azie kata badan besar tapi mkn sikit....
Wei...apa kalo badan besar mesti makan banyak ka???
Nonsense betul la!!!!
^
^
Mentang2 kurus...
Suka benar nak ngutuk org kan???...
Kalo kurus pun x beerti sihat and kalo besar@gemuk x beerti byk sakitnya...
Believe me la...
Sbnrnya banyak org yg kurus lagi taik penyakit drpd org yg berbadan besar...
Wahhhh...asal EMO lak tuan tanah nih???
Nak peod ka???...haha ;p
^
^
^
^
See..hasil tangkapan Incik Hubby i...
Alhamdulillah..syukurrrrrrrrrrr ....
Gini la untungnya kalo hobi memancing tapi jgn la minat mancing yang terlampau sgt sampai lupa segalanya ;p
^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...