Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, March 9, 2012

Iklan Susu Kejap Ehh...hikhik

Beri laluan..beri laluan...
Tuan tanah nak buat iklan susu tuan tanah...oppsss susu si lembu la...hikhik...
^
^
Ohhh..kalo kwn2 gi Kundasang jgn lupa singgah ke Desa Cattle nih ya...
Kat sini kita le tgk susu lembu diperah tapi kita x le perah coz sumanya diperah oleh mesin auto gitu ;p...
Visitor cuma le tgk dr ruang yang telah disediakan khas utk visitor...
Boleh minum susu yang baru diperah???...
Opppsss...dorang x galakkan susu yang baru diperah untuk terus di minum coz kata staff di situ...
Susu yang baru diperah mengandungi bakteria...
Jadi mesti disteril dulu sebelum diminum ;P
^
^
Niat hati nak beli bwk balik umah susu yang da siap dipek tapi kata staff tu juga susu nih hanya mampu bertahan selama 4jam gitu kalo x diletakkan dalam freezer...
Jadik cancel beli kotak besar tue...
Beli sorang sekotak kecik ja kami suami isteri...hikhik...
Tuan tanah x minum susu la...
Jadi tuan tanah minum yang berperisa cekelat ja...hehe ;p
^
^
For my opinion...
Yang brand Dutch Lady tu lagik sedappppppppssss menyengat...hehe...
Maybe dorang buh santan kot tu yg lemaksss berkrimmm...haha...tuan tanah mmg kuat merapukan???...kahkah...kahkah...
Bukan apa...maybe yang Desa Cattle punya nih x buh bahan2 tambahan lain kot tu yang maybe x sebest Dutch Lady...
Tapi kira yang Desa nih mungkin lagi asli la...ehhh ye ke???...
Wallah Hualam... ;p 
^
^
^
Ok..tuan tanah nak posing jap ehh...
Itu yang tengah berposing tu tuan tanah tau...
Bukan lembu...hikhik...
Badan je mcm anak lembu sikit....kihkih...
Sebelum org lain ngata...baik diri sendiri yang mengata kan???...
^
^
Haaaa...yang bwh ni baru la lembu...
Sapa tak kenal lembu...baik hantuk kepala tu kat dinding ehhh...haha ;)
^
^
Jadik sebelum balik...
Kasi posing lagi sekali depan Desa Cattle ni ya ;p
Tuan tanah x da amik gmbr kat ladangnya coz x da mood sgt da nak berposing...
Energy berposing dah abis coz jam 6pagi da memosing sekitar Kiram's Village...ngehngeh...
^
^
K la...
Rasanya da abis kot story pasal Kundasang nih....
Errmmmm..X pe la..kalo still ada lagik nanti i kasi story lagi ya...lalalalallaa... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...