Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 3, 2013

Supportlah Adik2 Yang Baru Nak Berjinak2 Dalam Dunia Blogging!!!


Ok...arini bangun je tido...mmg x da keja yang ai is nak buat...Arini Auntie si Nia off so makhencik pun coti2 ngasuh la jugeksssss...hihii....Hubby ai pulak, kan kursus so nothing to do...x da la nak  masak bagai khennnn???heheh...Ai pun posa ganti arini so relax2 je la nih...hikssssss...btw, semalam da janji ngn sorang adik nih nak adjustkan blog dia apa yang patut sekali masukkan iklan nuffnang bagai...Janji ditepati n siap da walaupun mmg blog yang sgt simple sajorkkkkk...kira basic2 je la yang penting blog tu x la nampak simple sgt...cukup sifat la kata ko...hehhehe....

Dvyanna ni ai is panggil dia Ming sbb suma org pun panggil cmtu...heheh...Muda lagik adik nih tapi da 2org da anak dia...Si Ming nih hubbynya adalah rakan sekerja hubby jugak...Ming ni org Sipitang ni la, hubbynya org Kuching x silap...Emmm..cukup la pengenalan pasal ni Ming ni kan...so kalo korang sudi nak kenal Ming nih..sudi2 la ekk jenguk ke blog dia!!!...Da jenguk tu sudi-sudikanlah jugak utk follow blog adik yang manis ini....hihi. So korang...sudi2 la jenguk ke blog adik nih ekk http://dvyannaarif.blogspot.com/ Supportlah blogger2 baru yang nak berkecimpung dalam dunia blogger nih...chewahhhhhh....hohoho....

Pastukan korang..sudi2kanlah jugak utk jenguk ke blog Misiku Zira nih merangkap kwn ai bergosip skrg...hihi...n semasa ketiadaan hubby ai berkursus...si Zira nih la yg teman ai tido...hahah... Dasar penakutkan ai nih!!!lalalalalla....Ok...ni pulak link http://nazirahbibi89.blogspot.com/ blog Zira...Sudi2kanlah jenguk n follow k blog adik2 nih...Ohhh..x silap ai kan korang...si Zira nih la yg sambut kelahiran 2nd baby si Ming bulan 5 aritu...kalo x silap ai la...hihi

Apapun happy blogging buat Ming n Zira ;)

3 comments:

  1. Mcm buat promosi pla akak ni kan..hihi..btw, thanks ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..mestilah..hihi...so ming pun kalo update blog ming tu jgn lupa share kat fb ming so nanti org nampak...org akan pegi ke blog ming...hihi

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...