Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, July 8, 2013

Akibat Semalam Lunch Pada Jam4Ptg Lebey

*** Mula2 layan gmbar ai smlm semasa menunggu tinted dipasang dgn penuh kebosanan dan kemengantukan…hahah ***

Amboiihhh makhencik, tajuk entry sgt kehoveran di situ!!!hohooo…Punya la pjg tak hingat tajuknya pun…haha. Actually smlm pagi kan korang, pas breakfast kt umah…ai n hubby ai menuju la ke sepital sebelah umah. Nak tau napa?. Check la entry smlm k…hahah. Ok…pas settle kat sepital, kami pun menuju ke kedai tinted keta kt pekan.

Entry tadi kan ai ada cita yg punya la lama kami tggu tinted siap pasang. Dgn takdanya kedai2 mkn brhampiran yg bukak…emm, kesabaran keimanan je la!!! Da settle dlm jam3 lebey tu, hah baru la mkn…tu pun mkn kt kedai. Sblm kuar tu kan, ai ada msk nasi n panaskan sambal, igt mmg nak msk lauk blk tu tp da lmbt sgt..angin pun naik kepala…moh la menuju ke kedai mkn jek…

At last bila da mkn… apalagik?…Da start rasa x selesa tp ai tahan2 je la. Masa mandi dlm jam6ptg cmtu, mmg abis ar makanan kuar kot tekak nih…huhu. Abis sgala isi perut ai tau!!! Ai ni mmg jenis mcmtu, kalo angin da naik ke kepala…begitulah jadiknya. Btw, smlm mmg silap time management ai..patutnya before p kedai tinted…mkn la dulukan…ini p tinted trus…haha. Bila fikir balik…hah, it's all my FAULT!!! Terima la nasib itewww…kohkohkoh.…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...