Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, July 29, 2013

Bila Ai Free

Yup…skrg ai addicted da sgt ngan game Pou nih!!! BB ai mana la nak ada Pou kan so hp hubby ai la menjadi mangsa…hohoho…Pastu kalo game pou tu ai suka yg pou popper nih sampaikan hubby ai pun da trpengaruh…kohkohkoh *gelak besaq sikit…Skrg mmg kalo free trutama tgh mlm, ai dok main ni je la. Yang stressnya, tgh mlm ai dok kumpul markah tp bila siang Nia main…abis susut markah yg ai dok kumpul!!! Sabar je la…hukhukhuk

Tapi yg lawaknya kan…sblm ni ai igtkan…bila kita jaga elok2 pou tu…kasi mkn cukup…bg pakai cantik2…nanti kita dpt markah byk rupanya ai is silap lorrr!!! Sengal kan?hahah…Almaklumlah, ai bkn layan sgt game2 nih tak kira la kt fb ngan kt hp tp ni la 1st time ai addicted ok…hehe.…Rasa nak pujuk rayu ngan hubby nak mintak tkr hp suka sama suka tp hubby ai suka kutuk BB ai…mmg tak la kan dia nak tkr punya…hahah

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. Akak pun dh addicted main pou..gigih kumpul markah..suka main game popper jugak..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe…bestkan kak?skrg markah azie da 8ribu lebey…

      Delete
  2. Sera punya pou pown da ok sangat...abg suka main so bagi ja phone dia akan kasi naik level...hehe skunk da level 80 lebey dah hehe...

    New Update : http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/07/aqeela-and-pou.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, excellent sis!!!ai punya masih byk ranjau dan liku utk dilalui…hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...