Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 31, 2013

Jumpa Kawan Yang Kenal Via FB For The 2nd Time

Amboihhh makhencik...tajuk sgt pjg tak bole belah..hahah…Ai actually nak share yg Jumaat ni maybe ai akan jumpa ngn Shana ni for the 2nd time! Last year ai jumpa dia n kami p mkn burger bakar kt Wangsa Walk. Gmbr yg bwh tu masa kami brtemu d Central Market, Shana n adiknya dtg pickup kami menuju ke Wangsa Maju. Time tu dia lum ada baby n dia tak sdr langsung dia ngandung time tu sampai la saat nak melahirkan...so miracle kan??? Begitulah besarnya kekuasaan Allah swt. Brakhir penantian Shana yg da 8 ke 9taun gtu taun lepas.

So kali ni kalo jadi jumpa semula, dpt la ai jumpa dgn Baby Nea yg comei ni(gmbr atas)…Shana pun nampak mcm da slim cikit. Ai is segan lak nak jumpa sb ai is maintain gendut…hehe.…So blk kmpg kali ni, ai is akan jumpa dgn kengkwn yg sudi nak jumpa ai tanpa sbrg alasan. Org kata, nak seribu daya…tak hendak seribu dalih. Tu kdg2 ai mls nak layan sms kwn2 yg tanya bila ai nak blk tp bila the time ai nak blk...kdg langsung x nampak batang hidung…huhu. Wah, nampaknya entry ini membuatkan ai cedikit emo la pulakkk…hahah..Ok la korang..sudah cukup sudah la entry utk arini. Sekian tima kasih korang ☺ hehe…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. Kita ari tu jumpa amek karipap mini tu aje, kan...tak amek gambo pun..heheh.

    Lama ke balik Tepen, azie?? Seronok laa ye balik kampung.
    Akak raya kali ni balik kampung akak kat Pahang nu. Dan ada jgk kena kuar amek gambar orang kawen, hmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuti dr 2hb sampai 21hb kak.nanti azie p raya umah akak ek.hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...