Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 31, 2013

Cuci Jangan Tak Cuci

Slalu, keta hubby cuci senirik je. Ai pun cuci tp kalo hubby tak da kt umah sb brkursus..hehe…Tp arini hubby mls nak cuci senirik so blk je tamu trus kami menuju ke carwash yg dkt je ngan umah kami...Emmm, keta kalo warna itam…time x kotor nampak steady n tough la…ce time kotor, pandang sambil geleng kpala ok!!!hahah…

Bila nak blk kmpg ni, sedey lak nak tgl kan si itam ni tp apa le buat kan? Sabah ngan Semenanjung meredah Laut China Selatan ko! Btl kan?Ai ni Geografi tak la pandai sgt tp SPM credit jgk la…hahah…Nanti kat KK maybe akan parking kt umah kwn yg tinggal kat apartment ataupun sng cita parking kat balai kat sana jek…Lebey slamat gtu kan!!!heheh

So korang, slalu cuci keta senirik ke atau ke carwash?

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

  1. leez cadangkn parking kat balai polis je. sbb xpenah lg dengor berita pencurik mencurik di balai polis kan? he3..

    ReplyDelete
  2. akak pun selalu tlg cucikan kereta tu kalo somi akak takde masa nk buat sama.
    Tp utk raya ni...rasanya hantar kat kedai Mamat Car Wash kat Kamunting tu aje laa...huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...