Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, July 6, 2013

Berpicnic Arini Tangkap Lentok

Smlm…ai, Zira n Nori plan nak picnic pagi ni. Ai is buat Nasi Lemak n Kuah Kacang sb anak2 dara ni nak makan Nasi Himpit *nak feel raya kot dorang nih!!! Haha. Ai is layan jek. So pagi tadi si Zira n Nori siap buat juga Sandwich..n kata pun berpicnic kan so dorang panggang2 la jugekksss Sayap Ayam n Hotdog…emmm, sebut Sosej la manis sikit…hikkssss…

Tapi sayang..ai is tak dpt join dorang picnic sb lelaki yg amat ai cintai itew naik tugas pagi arini…haha…Ayat ai tu mesti buat korang nak muntoooh kan?kihkih.…Ahhh…pedulikkksss!!! But in the end, ai pi la jgk brsama hubby ai yg sweet tu *kena puji sikit, baru dpt perfume kan?hahahhh. Hover la u ni makhencik!!!Ohhh…ada juga Nia yg manis mcm gula 5kg!!!

Tapi x best la, p picnic tp x dpt nak join bbq!!! Emmmm…x pe, next time la pas raya...Kata pun nak dkt posa…hahah. So pas da mamam kekenyangan mcm dugong yg comel, we all pun bersantai la. Hubby yg memang ngantuk…huh…memang x lepas peluang la lelapkan mata sambil brdengkur mcm kerbau. Ai siap rakam lagi tau dengkuran hubby ai tu sbg bukti yg dia pun dengkur mcm kerbau!!! Kira sesi membalas dendam la nih!!!kohkohkoh…*sambil buat muka jahat tapi maintain comei!!!

Dlm dkt pukul 2ptg, kami pun berangkat pulang. Itu pun sb Nia da nak balik. Kalo x disebabkn itu, maybe lewat lagik kot kami balik. Btw, mmg best la bersantai cengitu…Angin tadi pun sepoi2 bahasa melayu kan, memang layannnzzz!!! At last, masing2 start enjin keta…Then ai suh hubby bg laluan kat Zira ngan Persona Kelabunya jalan dulu. Sian kan dia lone ranger, kekasih atinya awal2 da balik…sobsobsss. Pastu baru kami follow Zira. Pasangan brcinta si Nori n Fauzi, kami biarkan follow belakang jek. Org brcinta kan…bagi chance ar!!! Hahah…

Korang…ok la, penat da ai nak menaip nih..Ni nasib ai x cita scara detail, emmm…kalo x, sampai esok malam x abis..haha…tipu jek!!! Ok ok, stop right now…tq very much!!!heheh.…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. sedap ja baca karangan blog u...tahniah !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penat tau ai mengarang!!!sampai berpeluh2 menitik ke lantai..haha..tipu,ai is duduk d dlm aircond yg sejuk banar…

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...