Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, July 29, 2013

Mesin Basuh Berbaju Raya

Emm…ke mana lah mood brblogging ai menghilang nih!!! So pepagi nih ai cuba menggagahkn diri ai utk berblogging semula!!! Tapi tak da pun cita best nak share ngan korang pun..hehe. Crita merapu2 je ok?haha…Sblm ni kan korang, mesin bsh ai letak dlm bilik air..ada la dlm setahun lebey gtu pastu bebaru ni ai perasan da karat sikit mesin ai tu…huhu. So sad tau ai nih. Hapalagik…cpt2 ajak hubby ai ubah ke luar bilik air!!!

Makanya utk mengoverkn karat yg hado, ai pun sarungkn ngn alas meja sajork. Nasib ritu ai p kedai ai jumpa alas meja yg sama mcm yg ai guna kt dapur so ai grab je la supaya seragam sumanya. So…mesin basuh skrg adalah kat pintu nak masuk bilik air..kira da area dapur la letaknya. Sudah la dapur ai kocik sajorkkk, tambah kocik d buatnya. Apa bole buat, umah sewa pun rega RM300 jek kan so redha je la...emmm…

Ok la korang, later kalo rajin…ai bebel lgk kat blog ai nih k!!! Babai…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. va3..! buleh wat bisnes bj raye mesin basuh nih! he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha…x da maknanya leez kalo takat lekat blah blakang mesin bsh…hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Mrs yana,x la sis…saja je tu buat tajuk cmtu sempena nak raya..hehe. Kreatif sb nak mengover karat yg hado punya pasal la tew…hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...