Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, July 8, 2013

Selepas 8taun

Hahhh amik ko…after 8taun baru nak tukar tinted keta. Sedeykan???hahah…Tapi itu la kami somi isteri, kalo beli atau buat sesuatu pun pasti ada sb2 penting n bkn sekadar suka2. Mcm tinted ni pun, bkn saja2 nak buat tp korang imagine la mcmana condition tinted yg usianya 8taun. Panas hokae!!!
Sampaikn cermin belakang pun da x nampak trutama bila waktu ujan..hahah
Tapi tak la beli yang mahal pun. Stakat RM80 je pun arganya utk cermin sisi n blakang. Bkn yg ada UV tu tau korang. Jadila kan???haha…Pastu kan korang, cermin depan x buat sb yg tu je baru buat dlm setaun lebey cmtu.

Ckp pasal psg tinted, omak aihhhh…3jam lebey tau ai n hubby brtapa kt kedai tu smlm. Nak buat cane kan? Da yg memasang pun sorang je..mmg tgk pun bkn sng kejanya so kena brsbr la mcmanapun kan???. Bkn keja mudah walaupun nampak mudah di mata kita. Emmm ok la korang, da masuk 3perenggan da ni..cukup la sampai di sini k!!! Tggu entry yg seterusnya…haha…Bajet famous blogger la tu padahal nan hadooo kan korang???…kohkohkoh…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...