Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, July 9, 2013

Esok Da Puasa

Esok makanya kita semua yg bragama Islam akan menyambut Ramadhan. Ai is brharap posa ai taun ni penuh spt kebanyakan taun. Cuma taun lepas je posa ai kantoi tp bkn sesaja tau korang..Taun lepas ai kdtangan cik p lorrr!!! Gitu la kalo peod tingtong, hahah...

Tapi kalo peod nak dtg pun syukurlah coz ai is tak dtg peod since bln 2 lgk,huhu…Mana2 je la tp kalo x dtg pun of coz ai soka ati korang. Le ai posa penuh pastu takyah susah ati nak ganti posa nanti. Btw, ai harap ai bole posa ngan jayanya sb ai a bit susah ati coz ai is musykil sb time ai ganti posa..perut punya la lapar gila sampai nak pitam sdgkn time ai x ganti posa…x mkn siang sgt pun sb hubby ai p kursus time tu…ok jek, tak pitam pun!!! Sbr je la..huhu…

So far, da byk kali ai check UPT tp hanya nampak byg je...Emmm, what to say kan? Scan pun x nampak. Redha je la apa nak jadi pasni. Teruskn hdp mcm biasa je la. Ai da mkn Jus Perawan pun peod still x kuar. Time br mkn jamu tu sehari je, the day b4 ai start tu ai muntah2, puting sakit last2 ai stop dulu…

Ok la korang…later ai update lgk k!!! Babai…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...