Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, July 22, 2013

Menghitung Hari, Detik Demi Detik

Yippieee…sgt tak sbr nak blk kmpg!!! *lompat bintang cikit…hehe…Alhamdulillah, taun ni kami suami isteri dpt pulang beraya di kampung halaman brsama keluarga. Syukurlah nakkkkk…Memang happy tak trkira rasa hati kami. 3taun ok kami braya d perantauan…huhu ☹ So flight kami adalah pada 2Ogos dan flight blk kami adalah pada 21Ogos.

Nampak mcm pjg je kan cuti tu tp tak terasa sgt pada kami yg blk hanya setaun sekali nih! Ni pun blk pakai waran tiket MAS. Kalo nak blk beli tiket seniri mmg jenuh la jgk kuar duit kalo bkn tiket murah kan sb kalo nak harap AA punya tiket murah, tak pernah pun kami hirau sgt sb hubby ai is susah nak dpt cuti. Sgt panjangkan explanation ai yg korang tak heran pun nak tau…hehe.…

Utk raya taun ni, no baju raya sb excited nak blk raya je yg lebey. Hoverkan?hehe…Pakai je apa yg ada sb ai pun jarang pakai baju2 yg ada tu. Da tu, surirumah kan? Buat apa nak pakai baju kurung moden bagaikan kt umah? Jarang jgk pegi kenduri-kendara so ai decided pakai je yg mana ada. Cuma nanti nak beli blouse2 n shirt hubby jek…

Emm, k la korang. Nak rest2 jap. Japgi utk brbuka ai igt nak masak Pajeri Terung n goreng ikan masin je. Kami mmg simple2 je asal ada yg nak dimakan…hehe. Korang msk apa brbuka nanti?…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...