Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, July 4, 2013

Nak Makan Apa Ekkk???

Begini la ari2 kan..asyik fikir nak mkn apa? Next week pulak da bulan posa…mula la akan fikir apa nak masak utk brbuka posa..haha. Spt kebiasaan la, kalo masa bujang pun mmg kami adikbradik pompuan la yg bgn siapkn sahur…da kawin apatah lgk…takkan hubby pulak kan yg siapkn??? Nak kaki???hohooo

Kalo bazar ramadhan kt Sipitang ni kan korang, mmg kurang meriah sikit…makanan biasa2 je jd selera membeli tu mmg kurang cikit. Rindunya nak p bazar ramadhan kt rumah tmpt ai membesar kt Taman Greenwood, Gombak…Kat Pantai Dalam…kat Kamunting, Tepeng…ehh pendek kata kalo bazar ramadhan kt Semenanjung mmg menggugat keimanan la! Bkn ai nak condem tau cuma ai rindu sgt dgn bazar ramadhan kt sana…org kata tmpt jatuh lagikan dikenang gitu!!!4taun da posa kt sini dan mungkin taun ke 4 beraya di sini…sobsob *leleh ayaq mata tau!!!

Tapi ni kan korang…da mcm melalut da cita ai nih…hahaha. Ok brbalik pd tajuk entry, semalam ai is mkn Nasi Ayam Penyet brbuka posa. Arini ai x tau nak mkn apa tp ai x posa pun arini..haha. Spt biasa kalo hubby x da, ai is mmg mls msk. Ai igt nak mkn maggie je la dulu. Rindu nak mkn masakan sendiri tp mls pulak, bole? Kahkahkah *gelak besar cikit!!!

Ok la korang, nanti ai is sambung merapu k!!!lalalala…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. windu PARAM. xsabor nk bln pose. heh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jelesnya ai leez..huhu.nak makan ayam percik,popiah basah,murtabak,yongtaufuu ehh…suma la yg ada kat PARAM…hahah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...