Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 29, 2009

Happy tu penting :)

Balik je umah tadik...terus menggediksssssss kan diri ngn camera HP je pun pasal bateri kamera lum charge lagik n pembuka N3 nih,haruslah tuan umah exposekan diri kan???:p...n jgn marah...Kwn2 baru tadik ramai yg x caya umur saya 26 tau coz nampak lagik muda katanya....(sambil sengih2 cam kambing...mcmana ekk kambing sengih???musykilllllllll...musykillllllll)...Jgn jeles ye kwn2......Sekali-sekala nak perasan...x salahkan???
Arini just nak share ngn u all suma yg today is my 1st day joining Train n Place Programme under Kementerian Sumber Manusia...Actually course ni utk 2bln je pun...Elaun RM500-RM800 gitu...Kalo da kawin n ada anak x silap dlm RM800 elaun...kalo x da anak...x tau la berapa elaunnya...X kisah la berapa pun...Daripada x da biar lah ada something utk dibuat.Bosan jgk kalo duk umah je kan???Di samping dpt knowledge...dapat jgk kenal kwn baru...
Azie join programme nih dibawah company K-PINTAR Sdn. Bhd yg letaknya kat Plaza Pantai tue...berdepan ngn Telekom Rebung.9am until 5.00pm weekdays je pun.Sebulan awal we all train kat situ n lagi 1month dorang akan antar mana2 company pastu kalo company tu puas ati ngn keja kita...dorang akan serap terus n let say kalo dorang x serap pun K-PINTAR akan carikan keja utk we all jgk...End of programme nih kami suma akan dpt sijil yg menyatakan we all dah join Government Training so kira cam ada value la cikit :p

Yg berdiri nih our Motivator...Mr.Vasu...x bosan la course nih...Ngn kwn2 yg le ngam walaupun different age...Mmg enjoy...Kelakar betul mengenangkan course tadik...Apa yg penting???KERJASAMA.Nama group kami...WONDER5...bukan WONDERPET ye kwn2...

Kumpulan We've Got It

Ini my group...WONDER5

Ini pulak Success Grou
p
Tapikan............group dorang2 tue x da lagu cam kitaorg...Kitaorg punya lagu cam WONDERPET tuuuuuuuuuu...Ishhhhhhhhhhh...mmg kelakar betul la masa we all buat presentation tadik....

Okla...x mo cita pjg2...Kalo ada graduate/pekerja yg diberhentikan yg nak join...Le ctc K-PINTAR directly ok 03 2284 4148 / 016 216 4148 / 016 213 4148...Dorang ada sediakan jgk hostel sekiranya diperlukan so apalagi...jgn sia-siakan peluang yg ada...Byk info,ilmu n tips2 yg boleh dijadikan panduan...

2 comments:

  1. betul tu aper yg penting kerjasama..

    elok la tu kan dr takder buat aper ader gak benda yg nak dibuat..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...