Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, July 8, 2009

Mencinya........

Since last week saya mengalami kencing x lawas...waaaaaaaaaaaaa...sungguh memeritkan sampai kdg2 tu kat umah saya hanya pakai tuala je...mana x nya...asyik2 nak terkucir tapi bila gi toilet...x la banyak mana pun...ada kalanya pulak tue...rasa malas nak kuar ke mana2 coz asyik nak terkucir jek.....tension...tension...
Org sakit still ada ati nak amik gmbr ekk :)
Dan still ada ati nak update blog.... :p...seharusnya........



Mmg since last week,hubby ajak gi klinik tapi saya x mo coz saya rasa x selesa sgt...asyik2 nak ke toilet tapi sejak 2 hari lepas...sakitnya makin ketara...sampai tangkap tang pinggang belah kanan nih...x da choice...gi jgk la klinik semalam.


Bila check air kencing...


Mmg sah2 kencing kotor...kuman bukan saja dlm air kencing tapi jgk dlm darah...

So doc bagi saya ubat...

Antibiotik&Kencing x lawas...


Kalo x ok jgk lepas 5hari...doc suh dtg balik...


Bila da makan ubat nih...mula la...kepala pun da pusing...nak muntah pun ada jgk...

"Mencinya mkn ubatttttttttt...."
*dlm sakit2 tu...sempat jgk pas on d way balik dr klinik...singgah mkn durian tepi jalan...hubby saya "Antu Durian" :) saya layan je tapi saya x le overdose...mula la peninnnnn nanti



2 comments:

  1. kene kencing kotor ke? minum air kosong banyak2...

    ReplyDelete
  2. aar la fiesyah...tension tul...thanx 4 d advice ekk... :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...