Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, July 17, 2009

Tetiba hati ni diselubungi rasa sedih...

Saya suka sgt baca blog kakak2/adik2 yg sdg preggy...
Saya tumpang happy bila baca kisah2 dorang...
Namun apakan daya...Saya...
X berkesempatan nak menikmati keindahan detik preggy dan melahirkan...
Sbbnya...
"Saya x pernah ada peluang nak rasa semua tu..."

Apapun kpd sesiapa yg sdg menjenguk blog saya nih...
Terutamanya kpd mereka2 yg sdg preggy...
Saya doakan anda serta baby to be...
"Selamat dan Sihat...Mummy n Baby.Aminnnnnn"
&
"Jgn lupa doakan utk kami2 yg belum ada peluang nak timang anak sendiri ye :p"

10 comments:

  1. sabor2.. lom ade rezki lg.. well.. god knows wat's da best for us.. just usaha, ikhtiar & tawakal.. insyaallah..

    ReplyDelete
  2. itu la yg termampu leez tapi kita manusia biasakan??...kdg tersungkur dgn perasaan sendiri :)

    ReplyDelete
  3. sabar byk2 n terus berdoa..belum ader rezeki lg tu..insyaAllah nnti ada lah

    ReplyDelete
  4. salam azie,
    x ley view blog sy ke..kena tunggu atau guna browser mozilla firefox br ok

    btw..salam kenal

    jgn sedih2...mudah2an ade rezeki
    lmbt atau cpt je

    ReplyDelete
  5. Sabar yer dik.. akak pun penah rasa camtu dulu.. hati mudah tersentuh bila tgk org pregnant.. kini bila perkahwinan menjejak ke 3 tahun baru dapat merasa.. insyaallah ada jodoh kami ditemukan dengan zuriat kami..

    azie doa dan terus berdoa.. akak doakan rezki itu ada untuk awak dan suami... aminnn

    ReplyDelete
  6. jangan cepat putus asa.. belum ade rezeki tu....akak faham perasaan tu..... take care ya!

    ReplyDelete
  7. sabar ya.. kita senasib.. ramai lagi kat luar sana yg sama cam kita... baru-baru ni pun ada baca paper statement LPPKN bahawa tahap kesuburan wanita rendah... maybe faktor persekitaran sekarang...

    ReplyDelete
  8. Sabar ye Azie... Tuhan tu Maha Mengetahui apa yg terbaik buat kita. Mungkin belum rezeki buat ko lagi.. Setiap kejadian ade hikmahnye. Yg penting ko jgn tensen sgt.. nnt hormon tak betul. ko ikhtiar, doa byk2.. yg penting ko happy.. kita enjoy....

    ReplyDelete
  9. salam...neeza,salam perkenalan jgk buat neeza...aar...susah nak dpt view blog neeza but i'll try :)

    kak ida...
    thanx :p...hope ada peluang kami husband n wife...

    baby lyana...
    thanx kak...

    diarihatiku...
    maybe jgk kan kak... :)hope ada rezeki kita nanti...

    may belle love...
    betul tu lynn...maybe ini ujian utk kami husbande n wife...yg penting kita enjoyyyyyyyyyyyy...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...