Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, July 21, 2009

Balik kampung........hoho

Kalo baca tajuk n3,sah2 topiknya of coz la pasal nak balik kampung kan???So dgn rasminya...saya nak gtau kwn2 blogger bahawasanya saya akan pulang ke kampung arini bersama hubby ku yg tercinta( tapi kalo tengah gaduh...x cinta arr...bole???)
Balik kmpg naik bas je pun...x sure pukul bapa...tiket lum beli lagi tapi planning belah pagi nih la...Malas nak naik keta....Jimat sikit...& ado lah masalah dalaman yg x dpt makcik nak habaq mai kt hgpa semua....Rohsiaaaaaaaaaaa....(arwah tok suka pronounce camtu...)...kalo hgpa semua dpt tangkap pun apa masuk ceq nih...diam nooooooo...jgn bising2...Kalo ada yg naik bas Transnasional kat Hentian Duta arini...kalo perasan...jgn x tegur tau (mcm la terkenal...perasan betul...!!!)...KL-Kamunting ye kwn2...

X tau la bapa lama nak bertapa kat kmpg...kalo rasa cam best mungkin we all husband n wife akan berpindah dok Tepeng...Tgk la mcmana nanti...Kita manusia hanya merancang tapi Tuhan yang menentukan segalanya...x gitu???...Hopefully everything will be ok.......


Ok la...kpd para blogger sekitar Tepeng...kalo rasa nak bersua...calling2 la...nih no Azie 012 6346852...Insyaallah kalo x da aral...Le jumpa-jumpaan gitu :p Kalo ada yg rasa nak memainkan Azie,sms yg bukan2...siap arr...Report polis nanti...Manatau ada org2 yg x suka ngn kita nih...kaco2...Silap org la!!!...Walaupun saya nih nampak cam lemah-lembut(wah.....perasan gitu...)...Jgn main2...Amaran di situ...!!!
^
^
^
^
^
^
*Kpd Loveaqsha...
Usah la kau merindui aku tatkala aku x di sampingmu...
Jgn kau tidur x lena kerna mengenangkan ku....
Ecececeh.........
Ada rasa nak muntah x kwn2???
Sila muntah ye kwn2...
Loveaqsha sah2 muntah berdarah baca sajak nan pendek mcm tuan tanah nih (curi ayat kak ieda lagik :p)
^
^
^
^
^
^
*Kpd Kak Cintamanisz...
Ada rasa nak ajak saya mkn2 kat umah akak x???
Muka x malu kan????
^
^
Ok la...kalo kt kmpg ada chance nak mengupdate...Insyaallah berupdate la nanti...Jumpa lagi di lain n3.... :p tatatititutu...........(beg belum kemas lagik nih...kasi kemas ini blog dulu...hohoho)

6 comments:

  1. Puit awat poyo sgt ayat hg????
    xda mn aku rindu kt hg, aku cm rndu nk mkn umah hg ngan tenet hg jer.. kt hg xda pn tp sj nk amik hti...huhu

    Jgn blik lm2 sgt, lau hgpa lik lm aku dok trus umah mak aku taw..Jgn jmp aku lg pasni...kahkahkahkahkah!!~

    Selamat pegi dn blik!! sedih plak rs,cam nk berpisah ngan pkwe plak..bluek...

    ReplyDelete
  2. hi... salam kenal... emm kak oya pun orang perak gak... kampung kat kg gajah lahir di teluk intan. tapi sekarang dok muar ikut husband.. kalo free sila lah ke blog akak... http://sharewithoya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. alahaiii...baru plan nak berdating dgn dia, dah nak blk kg la pulak, hahahaha....takperla, akak gi dating ngan zura jer la kalo camni...hiksss.....apepun dh blk kg pun jgn lupa titipkan beritamu di dairi blog mu ini...hehehe, jiwang nyer ayat.....take care...

    ReplyDelete
  4. Laa..azie de lek tepen ke? Dah balik KL balik ke lom?
    Sori ler..akak sepanjang minggu lepas sampai ler Ahad semalam..tak berkesempatan nak online pun. Busy tahap ultraman lawan raksaksa ler.

    ReplyDelete
  5. loveaqsha...
    arini 270709 baru aku dpt reply...

    kak oya...
    oic...azie ada sedara kt teluk intan jgk...ntah2 kita sedara...siapa tau kan???nanti azie singgah blog akak ekk...pastu azie add link akak...

    kak rafflesia...
    azie da balik da...moh kita bertemu...


    leez...
    jom ym :)

    kak cintamanisz....
    ooo...its ok kak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...