Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, April 12, 2013

Kundasang Buat Kali Ke3

Yahuuuu...next week akan ke Kundasang lagi..In Shaa Allah...hah..mula la nak nyanyi lagu Maher Zain nih...hihihi....Actually next week nak pi semalam je pun n bukanlah percutian yang dirancang pun...Lagipun  kalo korang tau...cuti polis ni dibekukan nak pilihanraya nanti...so pegi nanti ni pun masa OFFDAY hubby...tu pun the day before tu tukar shift keja ngn rakan setugas...Whatever la kan janji makhencik epy sbb da lama x pi bercuti gitu....*lompat2 bintang pastu guling2 di taman astakona....konon2 la tu..hahaha...kat mana taman astakona???makhencik pun x tahu sbb merepek je pun tu...kahkahkah...*gelak syaiton sikitttttttt....ehhh...x baik la..pakai tudung nak gelak mcm syaitonnnnnn pulak....ermmmm....insaf...insafffffff....

Ermmm.sebenarnya kan...kami nih nak pegi ke Kundasang atas permintaan kawan incik somi memandangkan arini familynya dtg dr Kelantan...Kawan hubby tu tau yg kami nih da expert sgt ngn Kundasang tu...so mengajak la kami nih menuju ke Kundasang...Kami nih ok je kalo kena ngn keadaan dan masa. Bila terigt pasal coti2 nih..sian pulak kat my BFF Zura tu....dia nak dtg bercuti ujung bulan ni kat Sabah tapi x dpt la kami nak bwk jalan2 sbb nak pilihanraya kan???...so BFF...try tgk date lain ekk...hihihi

Apapun...makhencik dlm mood Epyyyyy....
Yippieeeeeeeeeeeee....Kundasang...nantikan kami di sanaaaaaaaa....yibba yibba andre andreeeeeee...hahaha *hovernya la makhencik kan???kihkihkih....

Gmbr nih masa taun lepas x silap..masa ikut kwn hubby bawak parents dr Melaka berjalan2 ke Kundasang...hahah..rasa2 kami mmg sesuai kot kan jadi DUTA Kundasang..hihih...Ok la tewwwwwwwwwwww...hihihih

2 comments:

  1. gmbr tahun lepas Azie nampak comel, cik abg pun kurus kan time ni..
    skrg lagi comel kan Azie, hehehe...
    best ek Kundasang?
    sampai 5 kali pegi...??

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak kutuk azie ek ni???whateverrrrrrrrr....hihiih.....biasa2 je kak cuma sbb kundasang tu sejuk sgt...x mcm cameron...maybe sbb cameron da pesat membangun kot...hihihi...nak masuk 3x la kak

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...