Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, April 6, 2013

6April2013 Ulangtaun Mak Abah Ke39

* Gambar bwh tu…yg brbaju itam tu la Abah makhencik..taun ni da umur62,rambut itam asli lagik tu tau, steady x mcm umur 60an..Mak makhencik pulak umur61 taun ni. Sweet n comei cam makhencik kan?hehe…n jejaka yg brbaju putih tu pulak adalah Ayah Mertua makhencik..umurnya 56taun ni..kecik molek je kan n nampak muda?hehe

Anyway…yup, sudah terang lagi brsuluh…arini tanggal 6April, Ulangtahun Perkahwinan Mak Abah makhencik yg ke39taun. Moga Mak Abah kekal bahagia hingga ke syurga hendaknya dan semoga jodoh kami adikbradik yg da kawin juga brpjgn mcm Mak Abah. Aamiin…

Abah makhencik brwajah serius, garang mmg garang tp bkn la kaki pukul ok…hehe…Mak pulak lembut orgnya, pandai buat lawak pulak tu so pro n kontra tu melengkapi antara satu sama lain. Org kata..jgn api dgn api..itu very dangerous maaa..hikkks…

Mak Abah kan, ke mana je mesti brsama seiring sejalan *ke jamban tu idak la..haha…tp kalo ada anak2, kdg nak kuar Abah x ikut tp bkn kami penghalangnya tau tapi sb Abah ni bkn suka brjalan sgt…Kdg tu sampai kami paksa Abah ikut jalan jgk hahah…

Apapun, rindu sgt kt Mak Abah kt kmpg but trust me…makhencik x tatap pun gmbr Mak Abah tau…huhu…Bkn nak melupakan dorang tp kalo tgk gmbr dorang rasa mcm nak nangis, sebak je rasa hati nih..*sambil leleh ayaq mata…

Kalo kmpg dkt x pe, ini nak kena naik flight br sampai..huhuh

#takpernahlupamakabah

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...