Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Tuesday, April 30, 2013

Buku Nih Buat Ai Stress Tau

Erm..inilah buku d mana trkandungnya nota2 semasa training mengikut kefahaman sendiri makhencik…huhu…Tak sanggup nak tgk sb stress masa training x hilang lagik..huhu. Adakah keja itu nanti sestress spt di waktu training ritu? Wallahualam tp makhencik harap2 x la sebegitu hendaknya. Sapa yg x mo keja kan? Huhu

Tapi x pe la, makhencik try keja dulu tgk mcmana. Otak da tumpul jd ntah bole ke tak manage ngan system tu..kurang keyakinan skt lorrr pastu makhencik mcm x suka job scope keja tu skt coz mcm ada yg bkn keja hakiki tapi trpaksa buat. Kita kena tlg org buat keja dorang even in a limited time tp dorang da tentu2 x perlu buat keja kita. Bkn nak brkira atau nak memilih tapi x brapa brkenan la…mcm x logik di situ…huhu

Apapun, hubby kata keja je la dulu tgk mcmana..Actually kami ada plan nak buka stall burger nanti tp masih dlm perancangan lagik. So tgk la mcmana nanti kan. Nak buat apapun nak kena kaji btl2, x bole gopoh2. Ohh, kalo korang nak taukan…3years ago sblm kami brhijrah ke Sabah,kami laki bini mmg meniaga burger di sebelah mlmnya kt Desa Petaling. Tak caya cuba korang search kt box search kt blog makhencik nih…hehe

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...