Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, April 5, 2013

Kemakhencikan Kelaparan Kelagian Kelaan


Sebelum nak memulakan entry..diharap adik2 yg sdg bersekolah**ada ke???..yang singgah di blog makhencik nih...jgn terikut2 dgn gaya bahasa yang kemerapuan dlm blog ini ekk coz kelak adik2 akan fail SPM...so makhencik tidak menggalakkan ok adik2...hihi...

Ok...now makhencik nak start bebel-ing...
Actually...Tadi jam 8 lebey da mamam n now makhencik rasa lapar balik tapi perut rasa x sedap mcm nak muntah...Tak abis2 perasaan diri sendiri nak memainkan empunya tubuh badan ini...huhu..Now dok mengadap lappy beronline sambil baring meniarap...barulah terasa lega perut nih...huhuhu...The whole day nih..kenyiluan melanda  di peranakan makhencik...Do no what to happen sama ada peod nak menjelma atau ada good news...Wallahualam...Nak start mamam Bidadari again yang masih berbaki tapi takut pulak sbb aritu ada satu hari makhencik start mamam balik ubat tu tapi memulas2 ya amat perut yg berlemak ini...terasa nak membuang ada...terasa seperti senggugut pun hadaaaaa...so the next day...makhencik idok la mamam lagik Bidadari tu...n so...now tak la makhencik kelihatan seperti bidadari kekdahnya...hahaha...***sempat lagikan nak merepek???heheheh....

Ok la korang..saja je nak membebel supaya kalo ada yg dtg singgah kat blog makhencik nih...tak la kesunyian korang asyik melihat entry yg terdahulu***keamboian kemakhencikan kebajetan keartisan kelaan keweian....hahahah...Ok ekk korang..cukup la utk arini. Sweet dreams tau korang...Assalamualaikum....***le caya ke x da entry lagik pasnih???hahahah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...