Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, April 22, 2013

Makan Ubat Sampai Lebam!!!

Arini ari ke3 makhencik demam, bdn rasa lemah tp x selemah di ari pertama ritu. Ari pertama ritu langsung nak bgn pun tak berdaya. Baring je makhencik kelesuan tau. Pastukan, Ciritbirit adalah di ari ke2 gtu.huhu. Jgn mimpi la nak main kentut2 manja kelak tercreeet creetko dpt..hahah

Da la kurang selera mkn, mkn pun idok..cirit pulak tu..muntah pun jgk...kalo seminggu camnih mungkin ada harapanku menjadi ramping seperti Rozita Che Wan kekdahnya…hahah

Pastu smlm kan korang, setelah dimarah dan dipaksa oleh pakhencik yg garang itu maka barulah trbuka hatiku nak p kelinik tau..huhu..Maka mendapatlah pemberian oleh doktor tp berbayar ubat2 spt berikut…Ubat Demam/Skt Kepala, Tahan Muntah, Ciritbirit, Oral apatah..sila refer pd gmbr la korang ekk..hehe

Makhencik mls tau nak mamam sb bila mamam je..mula la tekak rasa nak muntah n incik bontot memproses dibawah itu menandakan bahaya akan menimpa gtu tak lama lagik…hikhikhik

Smlm tu kan…sblm doc bg ubat, doc check air kencing makhencik jgk sb da 2bln x peod kan so utk makesure doc bg ubat yg sesuai la tu, menuju la ke toilet brsama doc lelaki itu…Gila ke hapa u allz doc nak ikut p toilet kan?hehe…Ai g sengsorang je la..hahah. Of coz -ve resultnya sb da yakin sgt da pun..hehe…n of coz no regret sb da lali da sgt u allz…hahah

Apapun, hopefully kalo nak demam truk pun biarlah minggu ni je sb Khamis dpn da nak start keja so kalo bole nak la start keja dgn semangat yg membara kekdahnya konon..hehe.

Ok la korang, makhencik nak rest k. Ini pun gagahkan diri update blog demi korang2 yg comei yg singgah kt sini. Walaupun makhencik byk silent reader kat blog ku yg kerdil ini, makhencik sgt menghargai korang tau sb tanpa korang, sapalah makhencik kan? *wahhh,ucapan bajet artis kan?…hehe. Apapun, syg sgt kat korang tau…

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...