Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, April 8, 2013

Makan Nak Tercekik Melayan Ragam Nia...Ahahah

Ok...lagi sambungan kisah ari Sabtu..heheh. Skrg nih lunch time kan???so sgt sesuai makhencik masukkan topik makan supaya x la air liur korang meleleh awal bebenor...hahahha....

Kalo nak tau...masa nak makan tu mmg sgt2 mencabar..Tak mcm aritu yg bwk Nia mamam kat Secret Recipe. Kali nih mmg duduk x diam si kecik nih tau....Sudu...Garpu sumanya dia nak...Kesabaran je la.

Masa mula2 sampai kan...dia gelakkan budak yg sebaya dia..yang nangis kat sebelah meja sebelah sampaikan parents budak tu pun gelak tgk Nia...hahaha.... *cute sgt Nia time tu sbb terjenguk2 nak tgk budak tu..nampak mcm minah kepoci tau Nia time tu...heheh...




Pastu kan...ragam Nia yang berganda2 lagik dr budak sebelah tu...hehe...Nasib dorang bla awal...kalo tak..mau budak tu pulak gelakkan sampai guling2 tgk ragam Nia...huhuu...Nia...Nia...

See gmbr sebelah tu...mula  tunjuk ragam tapi masa nih comei lagi ragamnya...hahaha

Masa nih pulak..da mula menunjukkan tanda2 nak buat ragam...hahaha...Sabar je la...Kami mungkin sedang diuji....hahaha...
Antara ragam2 yang dibuat oleh si kicik yg homei ini :
a) Main Sudu Garpu
b) Jap nak duk sini...jap nak duk sana
c) Nangis bila dikawal..x dikawal pun nangis jugak *musykil makhencik..hahaha
d) Bukak stokin...bukak kasut...bukak jaket
e) Letak kasut atas meja

Begitulah kalo ada anak kecik kan???...Pernah dulu masa belum kawin...ngn family pi mkn besar kat restoran...sekali anak buah tepuk sudu yang dok ada dalam mangkuk mushroom soup....abis soup2 tu melompat ke muka makhencik tau...hukhukhuk....Masa tu anak buah still under 2years so redha je la...haha...kalo umur da 7taun..mau makhencik pulas telinga tu kot...hahah....Ehh x la...ai mak buah yg homeiiiiiiiii....

Masa nih pulak...Nia da cool down da...Dia nyibuk ngn Samsung Note papa je...Hubby makhencik kan buat screen lock yang kena sentuh kat dot2 ikut yg kita da set kan...so Nia menerai la tu...hahah

Papa pun redha je la melihat ragam si kecik yang dirindui nih...
Blackberry makhencik Nia mmg x kaco sbb dia tau Mummy palsu nih mmg x kan kasi....kihkihkih *gelak besaq makhencik...hahah


Kami tak la mkn besaq sgt that day...
Just amik Meal for 2 tu...mcm biasa la kan...ada Pizza Regular Size...ada Soup Of The Day...Garlic Bread...Coke 2Glass....
Pastu just add Strawberry Smoothie favourite makhencik n add Meatball Spagetthi Bolognaise request by hubby....yg tu gmbr ada tapi x le nak transfer...ntah apa ke hal la pulak nih...hahaha...

Tapi arini mmg tertanya2 kpd diri sendiri...Asal la pi mkn Pizza Hut jugak ehh???Pizza Hut da selalu what...huhuh....Nyesal pulak n skrg terbayang2 pulak Kenny Rogers...*sambil telan ayaq liuq..hahaha

Ok la..abis da part makan2...japgi makhencik update lagik entry terakhir utk arini k...maybe la....hahaha...Makhencik nih kan bukan le caya sgt...lalalallaa

2 comments:

  1. haishla aku skrg pun lau g mkn salu dpt mkn last sb kna gilir2..

    Kalau x ada yg gempa bumi kat tmpt mkn tue..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dgn nia ni le mkn lagik sama2 zura..hehe..cuma tu la,duk x diam.ada je dia tu.haha.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...