Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, November 23, 2011

Sanggupkah Anda Bermadu???

Topik mmg sangat panas kan?hikhik...
<<<<>>>>>
Sanggupkah Anda Bermadu???
^
^
Of coz la akak x sanggup...
Gila weiiiii...
Sanggup akak jadi janda drpd bermadu...
U all suma mcmana pulak???
Sila nyatakan jawapan anda gituuuuuuuuuuuuuu...
Sapa la yg nak layan kan n3 akak nihhhhhhhhhhhh..hihi ;p
^
^
X dapat Payung Emas pun x mengapa la nakkkkkkkkkkkkk...
Walaupun daku belum mampu kasi Hubby zuriat...
Mmg x la daku berhati suci nak suh Hubby kawin lainnnnnnnn...
Mintak maap ya incik suami ku...
Da lama daku ckp pada Hubby...
Kalo mo kawin lain..x kisah..tapi satu ja...lepaskan daku...hukhuk...
Kejam kan akakkkkkkkkkkkkkkkk???hikhik...X pedulikkkkkkkkk
*** Eeehhh..x pasan pulak gmbr kawin akak nih ada payung...
Main upload ja pun tetiba tgk ada payung...x da apa2 motip ya tuan puan sekalian..hihi ***

4 comments:

  1. dulu saye sanggup kak , tapi belom pun kawin , time bercinta je laa , lepas too si lelaki sudah pun berkhawin dgn org pilihannye . pasrah je . hehehe

    ReplyDelete
  2. Nur farahiza...
    thanx dik atas kesudian adik menjwbnya..hikhik...x pa la time tu lum kawin tapi rasanya kebanyakan wanita mmg x sanggup nak bermadu bila dah berkahwin kan???adik jgn sedey2 k..insyaallah ada jodoh adik yg lebih baik drpd si dia tu...setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya ;p

    ReplyDelete
  3. azie betul kan rse cam tak sggup je klu iye pun mulut kata setuju tp dlm hati tuhan saja yang tahu betahu mmg kitatak nak bermadu kan alahai...bkp pe rasenye klu min ni pun tak ckup kesabaran utk bmadu rsenye byk pahit dr manisnye bermadu ni se lekaki pon susah nk adil ..kan3 tkpe azie usaha lg kwn min ade kata betul ke tak tak tahulah try mkn homeopathy pastu amlkan madu 2 kali sehari utk kesuburan ok try jgn tak try mane tau bhasil ;)daaa

    ReplyDelete
  4. insyaallah Min...thanx ya atas advie tu...bab bermadu tu min...x sanggup la...baik menjanda dr brkongsi kasih suami dgn wanita lain...huhu...mintak dijauhkan drpd semua ni kan min...aminnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...