Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, October 29, 2009

Cita Pasal My Hubby


Spt dlm n3 yg lalu...
Saya ada cita yg Hubby saya ada interview polis kan???
^
^
So sini saya nak kasi update sikit la :p
^
^
20/10/09 ritu kan Hubby gi interview polis tu...
Satu hari jgk la Hubby spend time kat situ...
So far Alhamdulillah la...
10 cap jari pun da amik...
Pastu last week n this week Hubby kena buat medical check-up
N now kena tunggu result 16/11 nanti...
Harap2 sumanya ok la...
^
^
Risau jgk...
Ye la...
Even cap jari da amik
Medical check-up da buat
Tapi belum menentukan dpt/x...
Dugaan betul kan???
^
^
So skrg nih berserah je la pada Allah Yang Maha Kuasa...
Harap2 tercapai la impian Hubby nak jadi polis...
Aminnnnnnnn...

Besh apa jadi HOUSEWIFE...

Ini adalah anak2 buah yg disayangi ;p
Yg ke-4 tgh ondway...huhu
Gmbr nih masa ondway nak gi beraya ke rumah sedara-mara
^
^
Ok la...
Balik pd cerita asal...
Saja je pun sekadar nak mengupdate...haha
^
^
Esok maka akan bermula la career saya di Telekom Malaysia
Dan esok juga la maka saya akan menjejakkan kaki ke kerjaya lama spt di Astro dulu...
Hopefully sumanya ok la hendaknya...Aminnnnnnn
Mak da letih da nak lompat sana,lompat sini...
Mcm x da arah idup je jahhhhhhhhhhhh...


Wednesday, October 28, 2009

My Top 5 Treat List

Nuffnang in collaboration with DELL is giving away three Inspiron 13's to Nuffnangers who take part in this contest!
^
^
So for this n3,I would like to join this contest of coz maaaaaaa ;p
Even my English are so bad and really poor...haha
^
^
If Im lucky...
Who knows I can get this laptop
"DELL INSPIRON 13" right???



My Top 5 Treat List :-
1)I'm really want to have my own laptop because currently I'm using my PC which own by my dad's actually.If I have my own laptop "DELL INSPIRON 13",it will be easy for me to carry it everywhere so that I can update my blog at anytime.
^
2)Seriously I've never been Honeymoon with my Hubby since we are getting married on December'07 due to unstable financial.It doesn't mind where could it be as long we can spend a great Honeymoon together.Hope we can have a Honeymoon on our 2nd Wedding Anniversary end of this year.
^
3)As Husband and Wife,we hope that one day we can buy our own House.It's not worth to rent a house for the whole life.
^
4)Shopping for Hubby's&mine wardrobe,make-up,accessories,perfume etc which nowadays we need to budget on it ;}
^
5)Buying LCD/Plasma TV so that we can enjoy watching TV/DVD at home
^
^
If I can add some more ;p
6)Me n my Hubby really want our own baby because we have waiting for a long time to have a good news on it
* But in this situation,only God knows which is the best for our life ;p
^
^
Okae guys...Here is Special Coupon to all of you... :)
*SPECIAL COUPON CODE 7ZQVQF2RLZRKW3
DELL INSPIRON 13 (S510701MY) with
RM100 INSTANT CASH REDEMPTION
The Promotion is only available
online/by calling 1800-88-0301
The Coupon code expires on 10th November 2009
HURRY...HURRY...DON'T MISS IT

Tuesday, October 27, 2009

Makan kenduri-Bandar Mahkota Cheras

Aktiviti last weekend...
Harus la aktiviti yg x mengeluarkan wang saku ye kwn2 ;p
Makan free kat kenduri kwn hubby...hahaha...
Ciankan????
^
^
Hishhhhhhhhh...
Idak la kami nih kebulur bebenar ;}
Kan da jadi wajib bila dijemput ke kenduri
*Kdg2 tu x pi pun...hehe...insaf...insaf...
^
^
Hanya topup minyak keta sikit+duit tol...
Pokoknya...tetap mengeluarkan duit jgk!!!!...
^
^
*Kalo ada DORAEMON kan beshhhh...
"Bole pegi ke mana saja dgn pintu ajaibnya..."

Agak grand ye kenduri kawin itew...
Tapi mak x jeles pun...
Cuma agak teruja la mak nengok pelamin+perantin yg sama cantik ye u allllsssss....
^
^
"Mesti nanti dpt baby yg tomei kan???...."

Pasangan pengantin Azzy dan Azrul
"Semoga kekal hingga ke akhir hayat.Aminnnnnnnn"
Yg pompuan itew adalah x-officemate hubby 1 masa dulu...

Wah...untung Kakak nih dpt masuk blog saya kan???

Cam la glamour sgt blog saya nih...hehe

Tapi mak nih malu nak pi amik gmbr pelamin dr dkt...

Berkenan mak dgn bunga-bungaan yg sweet di atas pelaminan tau...
So ini je la yg dpt mak capture....nyahhhhhhhhh...

Ini adalah souvenier drpd perantin...
Ada cupcake+cookies...
^
Sekian,terima kasih...

Cik JAH...hahaha...

Jah Jah sekalian...
For this week saya x le nak update sakan...
Bcoznya this week saya ngasuh my lovely Tisha tu....
Ini pun berupdate pasal si kenit tu tido...
Tidak...
Jgn arap la mak nak update blog mak nih ;p
^
^
Tapi ari Jumaat nih mak da start kija kat TM as a Customer Service Representative

Hope kija kali nih suma okae la ekk...
Offer letter pun da sign smlm... ;}
^
^
Entry kali nih nan ado gambo...
Bcoznya mak nak buat u all suma winduuuuuuuuu kat mak...
Haha...
Perasan kan????

Saturday, October 24, 2009

Bosan x hingat


X tau nak update apa arini...
^
^
Bosan gilaaaaaaaaaaa...
Bosan coz poket x bapa nak penuh...
So saya ngn hubby pakat sama2 dok diam2 kat umah
Hahaha...

Bole gitu???
^
^
Mlm kang baru jenjalan cuci mata okaeeeeee ;p
Insyaallah...
Tapi x silap mlm nih da start Sehati Berdansa...
^
^
Kan besh kalo ada baby...
Sure x bosan punya hari2 yg bakal dilalui...

Reliable Hosting Provider At NetOnboard

Saya pun kurang arif pasal benda2 camnih...
^
^
So...
Apa kata anda click pada banner utk tahu lebih lanjut ttg NetOnboard nih...
You will SAVE more time, more money to invest for a Reliable Hosting Provider At Net Onboard, we hold the concept to offer only quality and reliable hosting service for business owners. A reasonable investment save you all the possible and unexpected hosting problems and troubles in other budget hosting. Transfer from one hosting provider to another will even cost you more time and money than choosing the right provider in the first place.

Friday, October 23, 2009

Lunch@Kopitiam Station

Tadik pas je training abis...
Saya,Kak Ita,Ida,Suha,Zetty and Mas pun gi la lunch kat???
Kopitiam Station@Bangunan MCA,Jln Ampang itewwwwwww...
^
^
So apalagik...
^
^
Layan je la all the picca okae ;}
Wah....sukanya Kak Ita sampai pejam2 mata lagik tue...
With Sis Ida
Kak Ita+Ida...
Ida pulak cam nak pejam time nih...
^
^
Tgk cam Makkkkkkkk...
"Mata mesti bukak besaq2 naa...."
Haha...
Suha ngn Mas...ha...kan padan muka...!!!!
Nak sabotaj Zetty...
Kan da ada tanduk ;p
Kahkahkah...
Zetty yg tgh dok kalut ngn menu...
Sure lapaq gedik tue....
"Jgn marah ha Zetty"
3gadis ayu...
Single tapi x tau la available ke x okae ;p
^
^
Tapi Zetty yg tengah tu nak nikah da bulan5 taun depan x silap...
^
^
*So kat bawah ni la tmpt kami mengenyangkan perutttt...
My Lunch for today...
Chicken chop+Fried Rice...
1set sekali Ice Lemon Tea RM12 gitu...
Ok la tu sekali-sekala kan???
Kalo ari2 mau kopak makkkkkkkkkkkk....

Still ngn n3 bertajuk rindu ;)


Sedeynya...
Arini my last day training b4 nak lapor diri kat TM on 30hb nih...
Actually this training started on 19/10/09 ritu sampai la arini 23/10/09...
Even hanya 5days...
Saya enjoy sgt bcoz my group amatla happening...havoc lagik...
Rasa mcm da kenal lama gitu ;}
^
^
So ini la picca2 yg ado...
Taken of coz la today kan???
After we all abis test tadik...
^
^
"Sumanya bujang2 belaka"...(perasan la yg sorang itewwwwwwww....hahahha)

Rindu sama blog weiiiiiiiiiii ;p


Rindu...Rindu...Rindu.......
^
^
^
Overnya mak......................nyahhhhhhhhhhhhhhhh ;p
Dkt 1week x update blog...huhu
Arini baru nak buang sawang2 yg ado kat blog nih...kihkihkih...
^
^
Sat lagi cheq kasi update okae ;>

Saturday, October 17, 2009

Inilah lelaki itu


Ha...
Sila tgk laki yg muka masam mengalahkan cuka nih...
"Inilah lelaki yg suka buat saya angin skrg nih..."
Tension...tension...tensionnnyaaaaaaaaaa...
"Kang org lari baru tau..."
Uuhhhhhh...
Ngucap2 wei...

Hubby yg menyakitkan ati!!!!


Ishhhhhhhhhhhhhhhhh...
Bengang betul la ngn hubby saya lately nih...
Asyik gaduh je skrg ngn dia...
Kdg2 benda remeh je pun...
^
^
Tapi we all kalo gaduh x lama la...
X sampai brapa jam da ok balik da...
Tapi cukup membengangkan la...
Saya pun kuat angin lately nih...
Mmg x le nak tahan2 dah...
Tah antu mana yg masuk dlm badan!!!
^
^
"Sdgkan lidah lagi tergigit,inikan pulak suami isteri"
Mmg betul sgt la peribahasa tu...
Pandaikan org dulu2 buat peribahasa tu...

Posing cikit ngn Loveaqsha


Arini gi open house kat umah mama Loveaqsha...
"Menu sgt sedap tau"
Plus arini cuti memasak
Mmg menikmati makanan sungguh la arini...
"Gendang gendut tali kecapi,kenyang perut senang hati"
Wah...wah...wah...siap berpantun nih...ehh...pantun ke ekk???
Makcik lupa la...
Ampun kalo tersilap ;p...hehe
^
^
So sebelum nak balik tu...
Apalagik...
We all berposing la sekejap di tepi jalan...di tepi pdg kat umah Loveaqsha itew...
Jadinya......
Layan je la gmbr2 gadis2 cute nih ye...
^
^
Ada yg rasa nak muntah berdarah???
Sila...sila...
Jangan memalu ye kwn2...
Kahkahkah...



Pujaan ati ku...


Sukanya saya tgk gmbr ini budak kembar ;p
Comeinyaaa...................
Geram betul la nengok bdk2 cute nih...
^
^
Actually nih anak buah kpd kwn adik saya...
N actually kakak kpd kwn adik saya tu...
Saya pun kenal pasal dulu dorang pernah berjiran dgn we all...
Kakaknya sebaya saya...
X sangka rezeki dia dpt anak kembar...
Sukanya saya tgk gmbr2 nih...
^
^

Saya teringin sgt nak anak kembar...
Tapi nak dpt 1 pun susah kan????...
X jgk dpt2...
Hahaha...


Friday, October 16, 2009

Hati sedey ;[


Kenapa hati mesti rasa sedey???
Kenapa???
Kenapa????...sambil nangis2...
^
^
Wah...mula la nak feeling sedey nih ;(
^
^
Ntahla kwn2...
Saya rasa down sgt...
Hai suma ;}
Saya lagik...
Jemput layan blog saya sampai muntah ekk..wakaka...
Walaupun saya tau yg...
Sbnrnya bukan ada sapa pun yg nak layan blog saya..
"Aku bukanlah superman...Aku...."
Apatah senikata lagu tu...
Tapi best kan lagu anak2 Ahmad Dani tu ;}
Laki Makcik sgt suka weiiiiiiii...
Siap buat ringtone lagik...

Okae la....
Ini picca2 smlm...
Almaklumlah last day keja sana kan???...
^
^
Layan je la picca2 yg x seberapa nih...
^
^
*Mlm ni adik sampai dr Kuantan...
Coz cuti 2weeks...
After 2weeks masuk new semester maaa...
So nak kena belikan adik tiket utk balik Tepeng Ahad nih...
Besok dia mau menggediks ngn kwn2 sekolah dia dolu...
Baru mau pulang ke kampung halaman we all....
Wah beshnyaaaaaaaaaaa....
Cuti lama...
Terserlahkan ketembamanku...
^
^
Okae nih ada sikit Tutorial...
Kalo yg chubby cam saya nak kasi nampak slim sikit...
Tapi dlm gambar la ekk...
Meh saya ajar camana caranya...
^
^
Cuba tgk gmbr bwh nih...
Caranya jgn amik gmbr full okae kwn2...hahaha
"Hampeh punya tutorial kan????"
Ok la...
Cukup....cukup...
Japgi update lagik...
Sbnrnya nak luahkan something nih ;[
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...