Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Friday, October 9, 2009

Tmpt kija ku


Seperti yg dijanjikan smlm...
Arini saya kasi update pasal tmpt kija saya ye ;p
^
^
^
Mesti ramai yg terujakan???
n for sure ada yg tertanya2...
Kat mana sbnrnya si minah nih kija???
X gitu???
^
^
Di manakah saya kija???
Adakah saya bekerja di salah 1 satu pusat peranginan di Lembah Klang???


^
^
^
Oh no....
Kalo itu jwpn anda...
Sama sekali salah 100%...
^
^
Actually skrg nih saya kija as a Admin Assistant kat Condominium Management yg terletak di Bangsar...
Beshkan environmentnya????...
Boss pun sempoiiiiiiiii...
Young Chinese Female...tantik tau orgnya...
Tapi setelah 2hari saya kija kat sana...
Saya rasa.....
Ermmmmmmmm...
"I better go 4 the other offer lorrrrrrrrrr...."
By the end of this month...

Tapi cam x sampai ati nak gtau itew boss maaaaaa...








Keja kat sana mmg besttt...
Sempoi...Relax tapiiiiiiiiiii...
Ada beberapa faktor yg membuatkan diri rasa x berapa comfortable...
1) Tmpt sembahyang walaupun saya bukan la alim sgt...
Maybe sbb kebanyaknnya penghuni2 bkn Islam thats why x da facility utk itu...
Kebanyakannya foreigner laaaaaaaaa....
2) X da tmpt nak beli makanan melainkan kena bwk bekal/keluar ke Bangsar Village...
Nak kuar kena naik cab pergi balik dlm RM8...
Jalan kaki mmg x sempat sbb lunch 1hour je...Agak jauh kalo nak jalan dlm masa sejam...
Kos amat tinggi kat sini weiiiiii...
3) Toilet yg "yyyyy"...tah sapa contractornya....????...yg nih mmg x bole bla....

7 comments:

  1. tempat mmg cantik... tu la klu nak mkn pun susah.. hari2 kena bawak bekal... payah la sikit kan...

    ReplyDelete
  2. wah mmg cantik..

    toilet dia mcm maner azie..
    biasa la tu bila keja ngan org cina..tempat solat mmg kita sendiri kena request..mcm yg ena alami, kena minta pastu dah ader kena bersihkan elok2

    ReplyDelete
  3. betul tu kak zana...nampaknya azie accept yg another offer tu la... :)

    cantik n menenangkan keja kat sana tapi tu la byk faktor yg perlu fikir byk kali...lepas 2hari keja sini mmg da buat 1 keputusan yg nyata....syg sbnrnya nak tinggalkan tmpt nih tapi no choice la...

    ReplyDelete
  4. hape2 pon, tempat keje tersebut mmg malatopslah!

    ReplyDelete
  5. aar kak ena...tmptnya mmg cantik tapi tu la...ini condo kak so x da bilik khas...kebanyakannya condo...da tu full pulak...

    yup leez...mmg meletup gebabboooooooommmm

    ReplyDelete
  6. kalau tempat solat tak de, payah laaaa... benda lain boleh consider lagi...

    ReplyDelete
  7. ain..even kalo ada tmpt solat pun mmg x le nak go on jgk coz kos amat tinggi kat situ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...