Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Thursday, October 1, 2009

Hari Raya Suma Bagai Nak Gila

Ha...Inilah masanya nak publish gmbr raya...
Yang ado je laaaaaaaaa.... kwangkwangkwang...
Tema kami laki-bini adalah PURPLE...
Actually x plan pun ngn both family tema taun nih...
Tapi suma kira warna senada la...
^
^
Blah hubby x da snap gmbr langsung coz ceq adalah sgt pemalu...
Lagipulak family hubby mmg x da sesi2 bergmbr nih...
Maybe next year kita akan start praktikkan ye...wahwah...
Baru taun ke-2 beraya bersama la katakan...
Rasa shy2 cat tu masih ada lagik...
^
^
Sila abaikan ketembaman saya yg x bole nak agak2 tue ye...
Muka bulat suda serupa bola/apam gebussssss...



Adoiyaiiiiii..
Tembamnya saya kan???........
Redha je la... :>
My Heart...
Mom n Dad :)
Malu2 sehhhhhhhhh nak bergmbr...
Sudah 35tahun bersama...
With my youngest BRO...
Wah....dagu saya tu mmg x bole bla la kan???
Saja je nak show off...

Adik bongsu boy&gurllllll

Adik bwh saya n plg bongsu
With my sista...
Mmg terserlah ketembaman saya...
^
^
Aahhhhh...peduli apa kan???
^
^
Ok la...layan je la gmbr2 ekk...
Masa nih...we all je pun yg ada...
Kakak2 n abg baru nak bertolak dr KL pagi raya tu
Tapi still havoc jugak...
Cucu Rabeah la katakan...
^
^
3gmbr kt bwh nih sama je...
Tapi still nak publish jugak...
Apa mak kisah???...
Blog mak nokkkkkkkkkkkksssssssss...
Tapi gmbr2 kat bwh nih x brapa nak clear coz camera HP je pun...
^
^
Sbnrnya byk lagi gmbr tapi kt kamera kakak...
So yg publish kat sini x bapa nak full house la umatnya...
^
^
Gmbr dak kenit 3org pun illekkkkk...
Nanti kalo ada lagik...
Saya kasi hapdet ye....
Langsir guna yg ada je...
Colour kuning pun kuning la ye...
Kang 1 tema da x cam mana 1 langsir mana 1 org pulak....hehe

2 comments:

  1. muka hang ngan akak dan adik sama je ekk.... agaknya kalau hang kurus skit sure sama kan...

    ReplyDelete
  2. hehe...tapi x kurus pun ramai yg dok kata sama kak...kang kurus da org x cam pulak...wakaka...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...