Home

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Saturday, October 3, 2009

Terjatuh atau Bunuh Diri???

Insiden nih baru je berlaku kat umah saya nih
Pangsapuri Sri Malaysia,Sg. Besi.
^
^
Mulanya saya x tau pun...
Masa saya mandi tadi saya dgr sora Loveaqsha yg mcm petir tu menjerit panggil nama saya...
Pas je abis mandi tu trus saya sms Loveaqsha tanya dia napa???...
So Loveaqsha pun gtau...
^
^
"Aku nak gtau ada org mati kt tmpt permainan,xthu dia bnh diri or jatuh.Aku tgk da rmi org,polis dah ada.Myat dh ttp ngn kain"
^
^
Apalagik...
Saya ngalahkan reporter trus jenguk dr tgkt umah saya tgkt11...
Gerunnya....
Drpd info org2 yg lebih awal jenguk kat tgkt saya tue...
Org tu jatuh dr tgkt atas sekali tgkt18...
^
^
Tanpa melengahkan masa...
Saya sempat amik 3pcs gmbr nih...
^
^
Saya rasa reporter pun x sempat nak kuarkan dlm paper...
Hehe :p
^
^
Kalo ada pembaca blog saya yg keja kat newspaper ke/yg berkaitan dgnnya...
Ada rasa x nak offer saya jadi reporter???



*Pesanan kpd semua...
Jgn ambil jalan mudah utk lari drpd masalah dgn bunuh diri ye...X elok...Allah murka....
Kalo terjatuh...Itu lain cerita...okae.......

9 comments:

  1. Ngerinya
    ko xtakut ker
    huhuu....
    bangsa apa?
    laki ke pompuan?
    Kepoh lak aku nie
    hehehe...

    ReplyDelete
  2. takut jgk...da la aku skrg x keja...dok umah sajork...seramnya...x silap bangla laki...

    ReplyDelete
  3. tulah.. adohai... takutlah plak.. bunuh diri.. kang rohnya melayang-layang plakkk... eeee...

    ReplyDelete
  4. ish nie xleh jd..
    aku xsmpt watpe hg dh update dlu..huhu
    mmg btl reporter ko nie erk!~!
    pasnie msti ada yg offer hg nie..

    ReplyDelete
  5. betul tu..ader masalah bunuh diri bkn jln penyelesaiannya..

    tak cium bau syurga

    ReplyDelete
  6. nasib le masa k zana dtg x terserempak.. klu x gerun gak la...

    ReplyDelete
  7. tu la kak ina...hubby siap ada gmbr dkt lagik...dok tgk2..last2 nak tido pun terbyg...

    hg jeles ke loveaqsha...:)

    nasib kak zana x nampak tidak mesti gerun punya...

    ReplyDelete
  8. ish takot kan... masok berita x?

    ReplyDelete
  9. Mala,mmg takut jgk.emm,x pasan pulak masuk brita tak dulu tu…hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...