Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Wednesday, November 12, 2014

Voley Beli Botol Susu Tommee Tippee Dgn Mummy Qaseh


Lai lai lai..jemput intai2..kot2 ada yg nak veli botol susu tommee tippee ngn mummy Qaseh ni haaa..So tak yah la korang susah2 nak pi shopping complex..bertarung dgn traffic jem..jimat minyak keta..jimat masa...kohkohkoh...

Set 3in1 ni RM85 sem / RM95 ss
FREE POSTAGE
Sama jugak yg 3pcs kat gambar bawah ni haaa


Ok..yg set 6in1 colourfull ni ha plakkksss
RM155 sem / RM165 ss
FREE POSTAGE

Kira yg set 6in1 kat gambar2 kat bawah ni haaa..pun sama jugekkssss reganya..hohoooo


Cuma yg set 6in1 plain kat bawah ni je murah shikit...
RM135 sem / RM145 ss
FREE POSTAGE


Kepada korang yg berminat nak order,
Voley Wasap aku 012 6346852.
Kalo x da tenet nak wasap, voley je sms aku..Pasti dilayan dgn penuh keramahan dan kesuweetan gitu..wootwooottt..

Dont worry...barang yg korang order drpd aku pasti sampai punya kerana aku adalah seller yg voley dipercayai..mihmihmihhhhh...

Kalo korang x mo order drpd aku pun tak mengapa lah..voley je order online ngn sesapa pun tapi make sure korang veli drpd org2 yg voley dipercayai la ye..Jangan tertipu sudah sbb skrg banyak yg amik kesempatan menipu meniaga on9 dan secara tak langsung menyusahkan kami seller2 yg betul2 nak niaga..huhuuu...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...