Home

Loading...

NuffnangX

Kalo Suka Ngan Blog Saya..Sila La Follow Tapi Tak Da Paksaan Tau

**********Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu**********

Sila Tinggalkan LINK Anda Untuk Mudah Saya Jenguk Selalu

Monday, May 12, 2014

Lepaking 3Branak Sambil Babah Buli Anak

image

image

Lately nih..Sipitang mmg bercuaca panas..Ari2 pun siang malam beraircond sampai bil letrik pun seratus lebey..hohooo..Kalo ber2 je kat umah, le la tahan2 berpanas kan..nak berjimat punya pasal tapi bila da ada anak nih...x mo la anak berpanas..takut kang panas2..x pasal anak demam..Oh NO NO NO..So wajib pasang aircond..hohooo..Kdg tu mak yang lelebey..." Babah..pasang aircond la ekk..anak panas.."..padahal mak yang panas...kohkohkohkohhh...Babah pun kalo anak punya psl..mmg ok sajorkkkk..hahah...

Ada 1day tu pas aku gi deliver Egg White Masker kat customer..melepak la kami 3branak kat tepi pantai yg bukan tmpt melepak yg menjadi tumpuan ramai. Ada la satu port tu, kalo aku cita pun korang bkn tau kan..hihiii..Just nice la mmg bukan tmpt tumpuan org ramai, kalo x mmg nan hadooooo la weolls melepak di situ sbb tmpt tu pun bukan luas mana..hihii

Actually mmg la cuaca tu panas tapi port nih mmg trbaik sbb ada pokok2 kelapa so mmg redup..Angin mmg sepoi2 bahasa tapi bau x bapa menyenangkan sbb wujudnya individu x bapa nak ada sivik sbb sampah dibiarkan berlonggok kat situ...huhuuu..Lepak x lama sgt sbb hubby aku x bapa nak suka bau-bauan itu..hihii..Aku bukan la suka bau2 tu cuma aku ni kurang sikit deria bau aku..So sadddd...hahah...

4 comments:

  1. Replies
    1. Maybe cebab mummy tite suka minum air soya kot auntie..hihii

      Delete
  2. dh lama tak jenguk sini.. dah ada baby dah.. tahniah azie n husband.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...